Zodiac CHINEZESC 8-14 MARTIE 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Mai putina energie este disponibila in aceasta saptamana, asa ca nu o irosi. Sunt disponibile diverse oportunitati si pentru tine, profita de ele.

07 mart. 2021, 07:16
Zodiac CHINEZESC 8-14 MARTIE 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 8-14 MARTIE 2021. Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 8-14 MARTIE 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac CHINEZESC 8-14 MARTIE 2021 Sobolan
Verifica de doua ori inainte sa predai orice lucrare. Desi nu iti sta in fire, este posibil sa grabesti lucrurile si sa faci greseli. Miercuri sau joi sunt sanse mari pentru un castig financiar. Poate ai noroc la o intalnire de afaceri si te implicit intr-un proiect banos, poate primesti o propunere de a schimba job-ul si sa ai un salariu mai mare. Daca esti singur, zambeste mai mult. Ai putea cuceri o persoana alaturi de care sa petreci restul vietii.

Zodiac CHINEZESC 8-14 MARTIE 2021 Bivol
Ramai ancorat in ceea ce faci. Evita miscarile impulsive pe care, cu siguranta, le vei regreta mai tarziu. Fii atent la detalii, oricat de insignifiante ti s-ar parea. Pot face diferenta intre o munca bine facuta si una ratata. Joi este o zi perfecta pentru intalniri de afaceri sau romantice. Profita din plin de ceea ce-ti aduc astrele. Atentie, in weekend iti poti asuma mai multe responsabilitati decat poti duce si exista riscul sa te epuizezi, in loc sa te odihnesti.

Horoscop PRIMAVARA 2021: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!

Zodiac CHINEZESC 8-14 MARTIE 2021 Tigru

Mai putina energie este disponibila in aceasta saptamana, asa ca nu o irosi. Sunt disponibile diverse oportunitati si pentru tine, profita de ele. Daca ai nevoie de o favoare, cere-o fara menajamente. Daca esti singur, atentie la stima de sine. Poti intalni oameni care sa te raneasa, oameni gelosi si posesivi care sa te faca sa te indoiesti de calitatile tale. Fii pregatit sa spui NU.

Citeste continuarea Zodiac CHINEZESC 8-14 MARTIE 2021 pe SFATULPARINTILOR. RO.

Calendar ortodox 7 martie 2021. Sfinţii şapte mucenici episcopi ai Chersonului. Rugăciunea zilei pentru ajutor imediat