Zodiac chinezesc august 2021. Fa loc neasteptatului in viata ta, se anunta vremuri frumoase

Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

29 iul. 2021, 20:34
Zodiac chinezesc august 2021. Fa loc neasteptatului in viata ta, se anunta vremuri frumoase

Zodiac chinezesc august 2021. Am intrat pe deplin in Noul An chinezesc al Bivolului de metal. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie  chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna august 2021:

Zodiac chinezesc lunar august 2021 Sobolan

E timpul sa iti limpezesti situatia in relatiile personale. Te poti baza pe creativitate pentru a pune lucrurile la punct. Sobolanii singuri pot avea parte de magie in aceasta luna. Trebuie doar sa-si faca putin curaj, fara sa riste, insa, inutil. Din punct de vedere profesional, nu te baza prea mult pe multitasking. Fa lucrurile unul cate unul, ca sa nu te supraaglomerezi.

Zodiac chinezesc august 2021 Bivol
Fa loc neasteptatului in viata ta. Lucrurile se intampla fie ca vrem sau nu, primeste cu bucurie tot ce vine. Fii sociabil, analizeaza oportunitatile. Orice este posibil. In plan profesional, cuvantul cheie este “control”. Totusi, nu trebuie sa devii maniac. Pana la urma, nici nu le poti controla si stapani pe toate. Fa-ti planuri, cere si ti se va da. Daca nu stii ce vrei, va fi foarte greu sa obtii ceva.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Ce zodie va străluci, cine face bani, cine îşi face praf relaţia

Zodiac chinezesc august 2021 Tigru
Emani energie pozitiva care atrage ca un magnet lume in jurul tau. Daca esti singur, cu atat mai bine, pentru ca nu este exclus sa-ti gasesti jumatatea in randul “admiratorilor”. S-ar putea chiar ca o relatie de prietenie sa se transforme intr-o relatie amoroasa. Exprima-ti sentimentele cu sinceritate. In plan profesional este de un augur o atitudine usor agresiva, dar creativa. Pune piciorul in prag si sustine-ti cu tarie parerile. Poti avea castig de cauza daca esti stapan pe tine.

Horoscop Minerva: Mușcă-ți limba! Ai putea ajunge într-o situație incomodă
Zodiac chinezesc august 2021 Iepure
Relatiile, indiferent de natura lor, intra intr-o atmosfera stresanta. Vibratiile negative din sfera profesionala se rasfrang si asupra vietii personale. Fii atent. Nu lasa stresul sa te controleze. Evita situatiile presante. Motiveaza-te, relaxeaza-te si, in cele din urma, vei depasi aceasta situatie.

CITESTE CONTINUAREA PE SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...