Zodiac chinezesc. Cea mai norocoasă zi din septembrie pentru fiecare zodie din horoscopul asiatic

Unii dintre voi trebuie să fie mai conștienți și mai atenți la oamenii din cercul vostru interior. Ei pot spune: „Ține-ți prietenii aproape și pe dușmanii tăi mai aproape."

08 sept. 2023, 12:52
Zodiac chinezesc. Cea mai norocoasă zi din septembrie pentru fiecare zodie din horoscopul asiatic

Zodiac chinezesc. Ne-am întors cu cea mai norocoasă zi a lunii pentru fiecare zodie chinezească pentru septembrie 2023. În primul rând, iată mesajul norocos al lunii pentru toată lumea. Nu puneți toate ouăle în același coș. Universul este pe cale să-ți arunce câteva bile negre, dar le poți eschiva pe cele urâte atâta timp cât rămâi atent și deschizi ochii.

Unii dintre voi trebuie să fie mai conștienți și mai atenți la oamenii din cercul vostru interior. Ei pot spune: „Ține-ți prietenii aproape și pe dușmanii tăi mai aproape.” Din păcate, dacă ai dușmani în cercul tău interior, îți grăbești soarta acum. Norocul nu te poate binecuvânta atunci când îi pui obstacole în mod activ singur.

Nu te baza pe un noroc extraordinar în această lună. Nu va da roade. În schimb, fă partea ta și lasă loc universului să facă magie. Treptat, și în timp, planurile tale se vor realiza și îți vei da seama ce înseamnă cu adevărat să fii norocos.

Câte succese peste noapte rămân de succes după aceea noapte? Unii dintre voi vor beneficia de a sta nemișcați și de a vă permite minții să fie atât de haotică pe cât dorește. După câteva minute, va deveni liniște, se va instala liniștea și ideile vor curge.

Să ne concentrăm pe cea mai norocoasă zi a fiecărei zodii chinezești din septembrie 2023.

Şobolan
Cea mai norocoasă zi: 13 septembrie

Sobolan, norocul tau in romantism si relatii va fi extraordinar luna aceasta. Acesta din urmă include și conexiunile tale spirituale cu cei dragi și cunoscuți. Nu fi surprins dacă o oportunitate sau o știre minunată își găsește drumul spre tine luna aceasta. Ceea ce faci în continuare depinde de tine, dar universul îți deschide căi pe care să mergi. Vei ieși din zona ta de confort?

Unii dintre voi veți beneficia de un ritual de lumânare meditativ luna aceasta pentru a vă îmbunătăți norocul. Veți avea nevoie de o lumânare galbenă sau albă pentru aceasta, care este făcută din ceară de albine pură sau ceară de soia. Apoi, luminează-l într-un spațiu sacru sau într-o zonă de liniște din casa ta, fără nicio dorință în minte. Permite-ți să te conectezi cu flacăra și lasă-ți sufletul să cânte în timp ce stai în pace.

Horoscop special: Chiron este retrograd în Berbec până în 27 decembrie 2023. Afirmații zilnice pentru ZODII ca să profite de energia Vindecătorului rănit

Bou

Cea mai norocoasă zi: 12 septembrie

Multe opțiuni îți apar în această lună, Bou. Esti gata? Dacă ești îngrijorat să iei o decizie, începe să te antrenezi făcând mici lucruri zilnice care te obligă să ieși din flux și să decizi în ce direcție vei înota. Poate fi chiar la fel de mic ca să alegi o emisiune TV în loc să alegi ceva recomandat în feedul dvs.

Cu cât te simți mai confortabil cu mușchii tăi de luare a deciziilor luna aceasta, cu atât norocul tău va străluci mai puternic. Pentru mulți dintre voi, acest noroc este legat cumva de educația voastră. Așadar, dacă ești student universitar, fii atent la informațiile ciudate aruncate de profesorii tăi!

Citește și: Horoscop dragoste toamnă 2023. Patru zodii se vor despărţi. Curg lacrimi, rămân cicatrici pe suflet

Tigru
Cea mai norocoasă zi: 21 septembrie

O poveste de dragoste extraordinară este la orizont pentru tine, Tigru. Acesta nu este un mesaj exclusiv pentru cei singuri. Oricare ar fi starea relației tale, septembrie iti aduce oportunități binecuvântate de a-ți adânci legătura cu copilul tau. Dacă permiți negativității sau nesiguranțelor să-ți smulgă firele inimii, norocul tău se va risipi ca o supă veche de două zile.

Aici este indicat și un ritual de foc pentru a-ți întări relația cu partenerul tău. Dacă amândoi sunteți dispuși, scrieți o listă de promisiuni unul pentru celălalt și spuneți-le în timp ce stați în fața unei flăcări sau a unui foc de tabără. Doar asigurați-vă că promisiunile sunt realiste și luați în considerare capacitatea de eroare umană și de creștere. Atunci inimile voastre vor fi cu adevărat în ea. Dacă folosești o lumânare pentru asta, folosește una roșie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.