Zodiac chinezesc. Cele 5 zodii care se bucură de energii pozitive pe final de An al Iepurelui de Apă

Ne luăm adio de la Anul Iepurelui de Apă pentru următorii 60 de ani. Aceste 5 zodii chinezești se bucură de cele mai bune momente în relații 

31 ian. 2024, 00:22
Zodiac chinezesc. Cele 5 zodii care se bucură de energii pozitive pe final de An al Iepurelui de Apă

Zodiac chinezesc. Norocul îi favorizează pe cei norocoși! Este un efect de bulgăre de zăpadă în care o rotatie reușită poate duce la alta și alta și așa mai departe. Acesta este mesajul și esența acestei perioade în care Anul Iepurelui de Apă stă să se încheie. Nu ne vom mai reîntâlni cu el decât peste 60 de ani. Din 10 februarie 2024, începe Anul Dragonului de Lemn. Cinci zodii chinezești vor avea cea mai bună experiență și noroc în relații în următoarea perioadă. Mesajul său este simplu: dacă vrei să ai noroc, trebuie mai întâi să fii receptiv la el. Ești cu adevărat receptiv? Gândește-te la asta și meditează. Pentru că odată ce scapi de blocajele din interior, vei fi surprins de cât de repede începe norocul să lucreze pentru tine.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iată care sunt zodiile care se vor bucura de cele mai bune momente în relații.

Zodiac chinezesc. Șarpe
Noroc solid

Dragă Șarpe, norocul tău în această perioadă este atât de solid încât îl vei simți apăsând asupra ta ca pe o ființă vie. Lasă această senzație să pătrundă prin corpul tău și aliniază-te cu binecuvântările care sunt aici pentru tine. Nu există așa ceva ca să muști mai mult decât poți mesteca în această săptămână. Așa că aplecă-te din greu în această energie și las-o să-ți înfrumusețeze viața chiar înainte de a păși în noul an.

Dacă te simți chemat, fă o listă cu toate lucrurile pe care le apreciezi la tine, inclusiv abilitățile, talentele, aspectul fizic, curba de creștere și multe altele. Poti chiar să faci un exercițiu de a scrie in jurnal cu și lasa-ti creativitatea să ducă totul la următorul nivel!

Zodiac chinezesc 2024. Ce aduce Dragonul de lemn, previziuni speciale pentru toate zodiile

Zodiac chinezesc. Iepure
Cer înstelat, ochi înstelați

Dragă Iepure, norocul tău în această perioadă are o calitate capricioasă. Te va împinge spre nostalgie și te va răsfăța cu activități care te fac să iti amintesti trecutul. Fie că este să citești din nou cărțile tale preferate, să te joci cu jocurile video din copilărie, să vorbești cu prietenii despre zile apuse, fă ceea ce ți se pare bine. O lume a fericirii te așteaptă aici.

De asemenea, dacă simți nevoia să îmbrățișezi săptămâna aceasta, nu te abține. Experiențe norocoase îți sunt rezervate atunci când lași partea ta plină de compasiune și iubitoare să preia frâiele. La urma urmei, ce se întâmplă în jur, vine din jur.

Zodiac chinezesc februarie 2024. Zile norocoase în carieră, dragoste prietenie pentru fiecare semn astral

Zodiac chinezesc. Cocoș
Dulce noroc

Dragă Cocoș, norocul tău în această perioadă are o calitate dulce. Pentru unii dintre voi, acest lucru se referă literalmente la o răsfăț în dulciuri care iti va face inima dulce de parcă și-ar fi găsit raiul. Pentru alții, aceasta este o dulceață metaforică care îți va veni printr-un anumit aspect al vieții tale, fie în dragoste, în carieră sau în altă parte. Fii receptiv și lasă norocul să îndulcească sfârșitul de an pentru tine!

Poți împărtăși această bunătate și cu cei dragi, împărțind timp cu ei și mergând în noi aventuri. Cine a spus că trebuie să aștepti noul an pentru a începe ceva nou? Magia constă în a lăsa convențiile în urmă.

Zodiac chinezesc. Porc
Iubitor de noroc

Porc, norocul tău în această perioadă este strâns legat de relațiile amoroase din viața ta, fie că este vorba despre celălalt, părinți, frați, animale de companie sau prieteni. Lasa-ti inima să domnească suprem și petrece timp de calitate cu persoanele favorite acum. Povești captivante și zile frumoase te așteaptă aici.

Cu cât te înclini mai mult spre festivitățile sezonului, cu atât viața ta va fi mai bună. Așa că nu lăsa nicio persoană morocanoasa să te îndepărteze de a te distra și de a fi vesel. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui. Trebuie doar să trăiești viața în condițiile tale.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro