Zodiac chinezesc: Cum sunt cei născuţi în Anul Dragonului, cavaleri în armură stralucitoare care apără dreptatea

Daca ai un copil nascut in anul 2000, 2012 sau urmeaza sa aduci pe lume unul in 2024, citeste in continuare. Iata cum sunt copiii nascuti in Anul Dragonului.

15 ian. 2024, 06:11
Zodiac chinezesc: Cum sunt cei născuţi în Anul Dragonului, cavaleri în armură stralucitoare care apără dreptatea

Copilul Dragon este energic, dinamic, ambitios. S-a nascut sa faca fapte mari si se lasa condus de spiritul dreptatii. Este puternic, optimist, idealist. Este devotat oamenilor pe care ii iubeste si da dovada de maturitate. Asemenea unei pisici, va ateriza tot timpul in picioare. Este un cavaler in armura stralucitoare care va apara dreptatea. Nu ezita sa ii dai responsabilitati de mic, dar lauda-i reusitele.

Horoscop chinezesc Anul Dragonului. Cum sunt persoanele nascute in Anul Dragonului: bani, cariera, dragoste

Dragonul este de o sinceritate extrema si munceste pentru a castiga respectul tuturor, de la colegi, prieteni, pana la parinti si profesori. El vrea sa fie un erou si va fi un erou.

Caracteristici personale
Copilul Dragon este incantator, excentric, mandru, cu aer aristocrat. Ii place sa calatoreasca si sa faca sport. Copilul Dragon este foarte energic, autoritar, mereu in slujba dreptatii, are incredere in fortele proprii. Are afinitate spre succes si vrea sa fie adulat. Este un pionier si un optimist convins.

Talente naturale
Copilul Dragon este de o onestitate aproape brutala. Vorbeste direct, nu este capabil de falsitate. Nu exprima sentimente pe care nu le traieste. Este autentic si tot ce spune sau arata spune si arata din inima. Isi seteaza standarde inalte atat pentru el si cat pentru persoanele cu care se asociaza. Inca de mic este capabil sa isi asume responsabilitatea si poate realiza lucruri extraordinare.

Prieteni
Copilul Dragon nu va duce lipsa de prieteni. Este un lider innascut, magnetic. Cel mai bun partener de joaca va fi inteligenta Maimuta, Sobolanul il va ajuta sa invete, iar Sarpele il va invata sa-si protejeze energia. Nu se va intelege cu Bivolul si cu Cainele, ambii cu calitati de lider, si se vor “contra” in cine sa fie seful.

3 ZODII care vor avea NOROC în DRAGOSTE până la finalul lunii ianuarie 2024

Cum e sa fii parintele unui Copil Dragon
Ca parinte de copil Dragon trebuie sa stii ca are foarte multa energie si are tendinta de a urmari fanatic indeplinirea unui obiectiv. Invata-l cum sa faca fata esecurilor deoarece va fi foarte frustrat cand da gres. Parintii ar trebui sa aiba grija si la faptul ca ii place sa domine si exista riscul sa devina agresor, mai mult psihic decat fizic.

Indiferent de lucrul pe care il face, el pune pasiune si isi da toata silinta sa faca perfect. Incearca sa nu il tachinezi in legatura cu eventualele greseli. Se va simti foarte umilit.

Urmatorul An al Dragonului va fi in 2036.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.