Zodiac chinezesc dragoste 2022. Cum stai cu dragostea in noul an al Tigrului de Apa

Iata cum arata Zodiac chinezesc dragoste 2022 pentru toate zodiile horoscopului chinezesc. Citeste previziunile pentru fiecare.

03 feb. 2022, 00:40
Zodiac chinezesc dragoste 2022. Cum stai cu dragostea in noul an al Tigrului de Apa

Zodiac chinezesc dragoste 2022. Anul nou chinezesc si-a intrat in drepturi la 1 februarie 2022. Ne aflam in Anul Tigrului de Apa. Potrivit zodiacului chinezesc, Tigrul reprezinta curajul, hotararea, tenacitatea. Deci asteapta-te la un an care sa aiba aceste caracteristici si in amor.

Iata cum arata Zodiac chinezesc dragoste 2022 pentru toate zodiile horoscopului chinezesc.

SOBOLAN
Este anul in care iti poti rezolva toate problemele sentimentale, in caz ca te confrunti cu asa ceva. Daca esti implicat intr-o relatie, poate ar trebui sa aduci ceva nou care sa reaprinde flacara pasiunii. Daca esti singur, va trebui sa-ti folosesti inteligenta mai des. Ai putea cuceri mai multe persoane asa, decat prin utilizarea sex-appeal-ului. Nu sunt excluse cateva relatii pasagere cu cineva din anturaj (cercul de prieteni sau colegi).

Horoscop februarie 2022. Trei zodii lovite de noroc în a doua lună a anului. Schimbări majore în sectorul relaţiilor de cuplu şi de prietenie
Zodiac chinezesc dragoste 2022. BIVOL
Stai bine la capitolul dragoste in acest an. Daca esti implicat intr-o relatie, faci cateva schimbare care sa anime cuplul. Daca esti singur, anul ti-ar putea aduce alaturi omul la care visezi. Pentru asta trebuie sa dai dovada de mai multa seriozitate. Nu este exclusa o relatie cu un profesor sau un sef.

EXCLUSIV Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea. A doua parte a lunii vine cu probleme pentru toate zodiile: Berbecii au conflicte cu partenerul, Leii primesc o veste proastă, Fecioarele rămân în pană de bani. VIDEO
Zodiac chinezesc dragoste 2022. TIGRU
Bucura-te de un an excelent alaturi de partenerul de cuplu. Daca esti singur, incearca sa fii mai calm si linistit. Agitatia ta ii poate speria pe potentialii parteneri. Ai face bine sa alegi mai atent, pentru a nu te trezi langa persoane total nepotrivite.

IEPURE
Dragostea joaca un rol important in 2022 pentru tine. Incerci un echilibru perfect intre viata de familie, viata sociala si viata profesionala. Poti deveni anxios atunci cand lucrurile nu ti se leaga asa cum iti doresti. Daca esti singur, flirteaza mai mult, creeaza situatii romantice si pasionale. Pot aparea relatii cu persoane mai in varsta care sa-ti genereze sentimentul de securitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.