Zodiac chinezesc IANUARIE 2018: Stele bune luna are pentru 4 zodii

Ești Șobolan, Bivol, Tigru sau Cocoș? Previziunile lunii Ianuarie 2018 pe dragoste, bani și sănătate

31 dec. 2017, 21:25
Zodiac chinezesc IANUARIE 2018: Stele bune luna are pentru 4 zodii

ȘOBOLAN
Se anunță o lună favorabilă în relații, cu echilibru emoțional. Toate acestea se produc datorită combinării stelelor 2 lunară cu 6 anuală. În plus, apare un aspect benefic cu Bivolul, prietenul vostru secret, ceea ce îi poate ajuta pe burlaci să-și găsească sufletul pereche, sunt posibile cereri în căsătorie. Afacerile merg bine, șanse mari de a câștiga o bună reputație, posibil să găsiți noi parteneri de afaceri, dar nu exagerați cu munca, pentru a nu cauza probleme gastrice.
Zile nefavorabile: 1, 4, 10, 13, 19, 22, 28, 31 Ianuarie

BIVOL
Energia multiplicării adusă de steaua 9 va fi la cote maxime, guvernați luna Ianuarie și faceți aspect favorabil, Aliat, cu Cocoșul, zodia anului. Pe plan afectiv veți descoperi noi valențe ale iubirii, romantismului, veți dori să sărbătoriți dragostea prin gesturi generoase, invitații la restaurant, cadouri surpriză pentru cei dragi. În afaceri aveți toate șansele să fiți remarcați, în carieră sunt posibile promovări sau schimbări favorabile de job.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24, 30 Ianuarie

TIGRU
O energie proaspătă se va resimți odată cu 5 Ianuarie, când steaua 9, a multiplicării, zboară în casa zodiei voastre. Sunt șanse de promovare în carieră, în special pentru nativii tineri. În dragoste veți fi mai pasionali. Cei care sunteți deja într-o relație, posibil să vă doriți să o oficializați, însă faceți acest pas numai dacă ați acumulat suficientă experiență împreună. Burlacii sunt sfătuiți să meargă la evenimente sociale, unde își pot întâlni marea dragoste.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24, 30 Ianuarie

COCOȘ
Aroganța manifestată luna trecută va pierde din intensitate, energia armoniei adusă de steaua 8 va dizolva energia negativă a stelei anuale a agresivității. Se prefigurează o îmbunătățire a relațiilor, pe fondul unui aspect favorabil, Aliat, cu zodia lunară Bivol. Stima de sine va fi la cote maxime și rezultatele se vor vedea pe plan financiar, ceea ce va stârni invidie în anturaj. Pericolul este pentru cei tineri, care pot suferi accidente la membre.
Zile nefavorabile: 4, 7, 13, 16, 22, 25, 31 Ianuarie