Zodiac chinezesc iulie 2022. Astrologul Anca Dimancea anunţă ce zodii pierd bani, cine are nevoie de multe vacanţe

Potrivit astrologului Anca Dimancea, iulie va fi o lună bună pentru meditație, pentru a ne asculta vocea interioară. Este luna Oii în zodiacul chinezesc, o lună care poate aduce mai multă înțelegere.

05 iul. 2022, 06:00
Zodiac chinezesc iulie 2022. Astrologul Anca Dimancea anunţă ce zodii pierd bani, cine are nevoie de multe vacanţe

Zodiac chinezesc iulie 2022. Șobolanii trebuie să fie mai atenți la sănătatea lor. Nu sunt foarte prietenoși cu căldura și se pot lovi de tot felul de probleme. De asemenea, în planul comunicării pot apărea anumite discuții. Lipsa de răbdare îi poate pune în situații dificile.

Bivolii pot pierde bani. Trebuie să fie precauți, ba chiar să se relaxeze mai mult. Au nevoie de o vacanță pentru a se recompune. Tigrilor li se recomandă să facă planuri pentru ce urmează. August va fi o lună grea, iar pregătirile trebuie să înceapă din iulie.

Horoscop rune iulie 2022. Nori de furtună plutesc deasupra multor zodii, ce zodii sunt protejate de rune
Și pentru Iepuri pot apărea mici probleme la capitolul comunicare, exact ca în cazul Șobolanilor. Conflictele se pot ivi chiar în viața de cuplu. Lucrurile se petrec frumos în cuplu, însă doar până la un anumit moment.

Dragonii au nevoie de mai multă protecție. Este o lună destul de complicată mai ales pentru femeile născute sub acest semn zodiacal.

Șerpii sunt afectați de energia Tai-Sui aproape tot anul. Trebuie să aibă mai multă grijă la capitolul dragoste. Pot întâmpina niște neînțelegeri în cuplu, unele care trebuie luate în serios.

Caii își revin spectaculos, după un iunie destul de greoi. Au succes pe toate planurile. Elementul pământ îi ajută să îi mai calmeze puțin, să îi ajute acolo unde au nevoie, chiar și la capitolul sănătate.

Zodiac chinezesc iulie 2022. Oile au o lună prosperă

Oile zodiacului chinezesc au prosperitate, energie cât cuprinde, forță vitală, doar că au o stea de ceartă. Pot fi mai bârfiți, mai invidiați. Nativii Oaie se pot confrunta cu oamenii care nu sunt de bine.

Maimuțele se pot simți mai stinghere. Parcă se simt un pic mai epuizate. Nu e o lună care să le ajute mult. Au și ele steaua certurilor și a bârfelor.

Câinii sunt un pic mai sensibili la capitolul sănătate. Mistreții se află în luna aluatului și sunt ajutați de cei născuți în zodia Oaie. Și ei pot avea probleme, însă primesc mai mult ajutor. Dacă au răbdare să povestească prin ce necazuri trec, pot avea în dar cele mai bune sfaturi și soluții de unde nu se așteaptă. Previziunile astrologului Anca Dimancea au fost făcute la Wownews.