Zodiac chinezesc LUNA MARTIE 2019. Ce MESAJ şi ATENTIONARE are zodia ta din înţelepciunea chinezească?

Zodiac chinezesc LUNA MARTIE 2019. Zodiacul chinezesc pentru luna MARTIE 2019, prima luna completa din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, prezinta mesaje intelepte de mare folos fiecarei zodii. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie  chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul.

RomaniaTV.net
02 mart. 2019, 19:01
Zodiac chinezesc LUNA MARTIE 2019. Ce MESAJ şi ATENTIONARE are zodia ta din înţelepciunea chinezească?

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este „Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa.

Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in LUNA MARTIE 2019 :

Zodiac chinezesc LUNA MARTIE – Sobolan

Martie poate fi o luna palpitanta in bine dar nu te astepta ca toata lumea sa iti urmeze sfatul sau sa adopte ideile tale imediat. Vei fi in forma maxima cand vine vorba de facut planuri sau sa it folosesti imaginatia creativ. Chiar daca te focusezi pe sarcini precum distratul copiilor sau viata sentimentala, tot va merita timpul investit. Dupa mijlocul lunii, incetineste ritmul si fa planuri solide. Este de bun augur si beneficiezi de noroc daca vei face schimbari in preajma casei tale.

Zodiac chinezesc LUNA MARTIE – Bivol

Aceasta luna va trece ca vantul si ca gandul si te vei intreba unde s-a dus. Din fericire, energiile ceresti ce te inconjoara toata luna martie iti vor permite si facilita sa mergi mai departe in majoritatea sectoarelor vietii, in special la munca, business si studiu. Asteapta-te la revelatii si constientizari in a intelege. Nu numai ca vei pricepe mai multe dar vei fi in stare sa folosesti practic cunostintele invatate. In a doua parte a lunii, vor fi oportunitati romantice pentru Bivolii singuri.

Zodiac chinezesc LUNA MARTIE – Tigru

Tine minte primul cuvant din expresia „progres lent”. Acesta este „progres”. Fii fericit cu orice realizezi in aceasta luna, chiar daca nu se ridica la nivelul asteptarilor tale initiale. Te vei decide, in sfarsit, sa accepti incotro se indreapta o relatie speciala si vei sti instinctiv ce ai de facut. Deasemenea, fii rabdator cu oamenii mai tineri decat tine si cu copiii. Si ei vor ajunge ca tine candva, si tu ai fost ca ei candva. Si pana la urma vor pricepe ce vrei sa le spui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.