Zodiac chinezesc LUNAR aprilie 2022. Luna aprilie se anunta prospera. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Din punct de vedere profesional, poti avea un program foarte incarcat. Pentru a duce toate sarcinile la bun sfarsit ai nevoie de mai multa concentrare si o mai buna organizare.

29 mart. 2022, 07:45
Zodiac chinezesc LUNAR aprilie 2022. Luna aprilie se anunta prospera. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!
Zodiac chinezesc 7-13 decembrie 2020

Zodiac chinezesc pentru luna aprilie 2022. Din 1 februarie 2022 ne vom bucura de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe detalii aici.Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna aprilie

 2022:

Zodiac chinezesc lunar aprilie 2022 Sobolan

Luna aprilie se anunta prospera. Din punct de vedere profesional, poti avea un program foarte incarcat. Pentru a duce toate sarcinile la bun sfarsit ai nevoie de mai multa concentrare si o mai buna organizare. La capitolul bani, evita speculatiile financiare. Riscurile pot fi mai mari decat eventualele castiguri. In viata de cuplu, te bucuri de o buna comunicare cu partenerul. Nu este exclus sa plecati undeva impreuna. La capitolul sanatate este recomandat sa incerci mai multe activitati sportive sau meditatii care sa te relaxeze.

Zodiac luna aprilie 2022 Bivol

O luna aprilie satisfacatoare pentru tine. Perspectivele in cariera sunt uimitoare, ai parte de sustinerea colegilor si a conducerii. Munca asidua si pragmatismul te vor ajuta sa progresezi. Nu neglija contactele sociale, te vor ajuta sa cresti in domeniul profesional. Si banii vor veni foarte usor din diverse surse, deci ia in calcul si alte activitati paralele. Cu suficienta odihna si relaxare, si starea de sanatate va fi la cote inalte. Nu ti-ar strica, totusi, putin mai multa miscare.

Prima Luna noua a Noului an astrologic. Ritualuri de purificare. Ce trebuie sa faci si de ce!

Zodiac aprilie 2022 Tigru

Te poti astepta la o luna aprilie fabuloasa. In cariera se anunta oportunitati care sa se ridice la nivelul ambitiei tale. Astrele sunt favorabile progresului financiar. Banii vin din sfera profesionala, insa se anunta si niste castiguri paralele din alte surse de venit. Nu este exclus sa incepi o afacere pe cont propriu sau sa incerci fondurile de speculatii bursiere. In amor, daca esti singur, acum este luna ta. Daca ai o relatie, astepta-te la ceva minunat. O veste buna se anunta. La capitolul sanatate ar trebui sa fii putin mai atent cu ceea ce mananci.

Horoscop APRILIE 2022. Poti fugi, dar nu te poti ascunde. Ce spun astrele despre planul amoros

Zodiac chinezesc aprilie 2022 Iepure

Perspectivele lunii aprilie sunt benefice pentru nativii acestei zodii. Viata profesionala poate avea provocarile sale, insa nu e nimic care sa te dea peste cap. Trebuie doar sa-ti arati profesionaismul si harnicia. Nu te astepta la recompense sau promovari majore in aceasta luna, dar nu trebuie sa renunti la a da ce e mai bun din tine. Vor aparea si rezultatele, chiar daca nu imediat. Cu toate acestea, nu iti neglija starea de sanatate si asigura-te de te odihnesti suficient de mult si mananci lucruri sanatoase.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.