Zodiac chinezesc LUNAR octombrie 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiacul chinezesc pentru luna octombrie 2021. Am intrat pe deplin in Noul An chinezesc al Bivolului de metal.

01 oct. 2021, 07:56
Zodiac chinezesc LUNAR octombrie 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc LUNAR octombrie 2021. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie  chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice. Mai multe informatii despre Anul Bivolului de metal gasesti aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna octombrie 2021:

Zodiac chinezesc lunar octombrie 2021 Sobolan

Cuvantul cheie al acestei luni pare a fi amanarea. Si, totusi, ar fi bine sa nu mai amani nimic. Ia taurul de coarne si fa ceea ce trebuie sa faci. Nu te ajuta cu nimic daca dormi tot timpul sau daca stai sa admiri nimicul. Fii mai activ si vei vedea cum iti vin si ideile si solutiile pentru problemele cu care de confrunti.

Horoscop dragoste octombrie 2021. Schimbări majore în plan sentimental, care vor veni la pachet cu trăiri intense

Zodiac chinezesc luna octombrie 2021 Bivol

Este luna ta norocoasa. Ai mai multa incredere de sine si mai multa energie, ceea ce te impinge la mai multa actiune. Nu este exclus sa incepi un proiect nou, sau macar sa faci planurile pentru o lucrare de anvergura. Mergi inainte cu incredere!

Zodiac chinezesc octombrie 2021 Tigru

Rune pentru a atrage dragoste şi o căsătorie fericită. Formule runice pentru a atrage iubirea și căsătoria.

Ce obiective de pe lista de rezolutii au ramas neimplinite. Acum este un moment prielnic sa te ocupi de ele. Nu sunt excluse mariri de salariu sau poate un nou flux de venituri neasteptate. Primiti oferte care va vor aduce mai multi bani in buzunar. Ai mai multa incredere in tine si fa ce simti ca trebuie sa faci.

Zodiac chinezesc lunar octombrie 2021 Iepure

Cuvantul cheie al lunii octombrie pentru tine este transformarea. Iti vin idei creative, poate te apuci sa scrii ceva sau sa compui un cantec. Exprimarea artistica este foarte usoara in aceasta perioada. Daca vrei sa sustii un examen care are etapa scrierea unui eseu, acum este un moment prielnic sa te apuci de treaba. Abilitatile tale naturale si alinierea planetara se imbina perfect in aceasta luna. Succes!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.