Zodiac chinezesc mai 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut.

02 mai 2021, 11:14
Zodiac chinezesc mai 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc mai 2021. Am intrat pe deplin in Noul An chinezesc al Bivolului de metal. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie  chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice. Mai multe informatii despre Anul Bivolului de metal gasesti aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna mai 2021:
Zodiac chinezesc mai 2021 Sobolan
Aceasta este o luna proprice elaborarii unor planuri si punerii in aplicare a ideilor. Esti inspirat si creativ, iar aceasta dispozitie te va ajuta sa iti largesti orizonturile. Nu iti fie teama sa risti. Poti avea multe beneficii de pe urma atitudinii mai indraznete. In a doua jumatate a lunii este posibil sa fii nevoit sa pui pe cineva la punct.

Zodiac chinezesc mai 2021
Sunt cateva situatii in aceasta luna care trebuie privite cu atentie si cu maxima seriozitate. Nu fi nerabdator si nu forta lucrurile, pentru ca le poti agita si mai tare. Actioneaza cu prudenta si totul se va rezolva cu bine, pana la finalul lunii. Pentru cei singuri, este recomandat sa-si marturiseasca sentimentele, iar o prietenie se poate transforma intr-o minunata poveste de dragoste.

Zodiac chinezesc mai 2021 Tigru
Lucrurile nu se petrec cu viteza dorita de tine, insa nu este cazul sa fortezi realizarea lor. Totul se va petrece la vremea sa si va fi foarte bine asa. Altfel, risti sa dai totul peste cap si sa acumulezi si mai multe frustrari. Concentreaza-te mai mult pe chestiunile legate de casa, de familie, de relatie de cuplu. A doua jumatate a lunii pare excelenta pentru zona cariera, afaceri.

Zodiac chinezesc lunar mai 2021 Iepure

Astepti cu nerabdare o imbunatatire semnificativa a veniturilor tale. Aceasta luna va fi productiva, mai ales daca vei continua cateva idei pe care le-ai inceput in trecut. Nu sunt excluse activitati legate de casa, imbunatatirea anumitor zone, cumpararea unor articole casnice. La locul de munca ocupa-te de problemele pe care le-ai lasat in urma. La nivel personal, se anunta o activitate sociala intensa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Anul Nou Chinezesc 2021. Am intrat în Anul Bivolului de Metal, totul despre noul semn care ne va guverna în următoarele 12 luni

 


loading...