Zodiac chinezesc MARTIE 2021. Anul Nou Chinezesc! Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient

01 mart. 2021, 11:02
Zodiac chinezesc MARTIE 2021. Anul Nou Chinezesc! Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiacul chinezesc MARTIE 2021.

Am intrat pe deplin in Noul An chinezesc al Bivolului de metal. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie  chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice. Mai multe informatii despre Anul Bivolului de metal gasesti aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in LUNA MARTIE 2021:
Zodiac chinezesc LUNAR MARTIE 2021 Sobolan
O luna martie promitoatoare. Desi in plan profesional pot aparea cateva turbulente cu managementul sau seniorii firmei, lucrurile nu sunt chiar atat de rele. Maxim avansarea in cariera poate stagna, insa important este ca nu vei da inapoi. Ai nevoie de o mai buna comunicare pentru imbunatatirea situatiei. Vestea buna este ca in plan financiar apar cateva rezulate pozitive din alte proiecte pe care le ai. Atentie mare la sanatate. Stresul de la birou te poate da putin peste cap, deci ai nevoie de cateva tehnici de relaxare si poate chiar cateva exercitii de fitness care sa te ajute sa ramai in forma.

ZODIAC CHINEZESC 2021. Anul Bivolului de Metal, ce zodii sunt norocoase
Zodiac chinezesc MARTIE 2021
Luna martie se anunta norocoasa. Vei straluci in multe domenii din viata ta. Cariera este promitatoare, chiar daca te angajezi la sarcini suplimentare. Vei avea oportunitatea sa-ti arati talentele si sa fii remarcat de superiori. In cuplu, atmosfera este romantica si pasionala. Daca esti singur, se pare ca apare si marea dragoste, cat de curand, in viata ta. Nu este exclus nici ca cineva din trecutul tau sa reapara si sa va reluati relatia, de data aceasta cu mai multe sanse de reusita. Succes!

Zodiac chinezesc MARTIE 2021 Tigru
Luna martie se anunta excelenta la capitolele sanatate si amor. Exprimentezi o multime de lucruri noi alaturi de partenerul de cuplu, gasiti solutii noi la probleme vechi si totul infloreste in relatia voasatra. Daca esti singur, ai sanse multe sa intalnesti posibili parteneri. Participi la multe evenimente sociale unde poti cunoaste oameni foarte interesanti. Da-ti voie sa fi romantic si pasional. Este recomandat sa faci mai multa miscare si mai multe exercitii de relaxare pentru a-ti mentine in echilibru sanatatea fizica si emotionala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Zodiac CHINEZESC 1-7 MARTIE 2021. Detaliile fac diferenţa în această săptămână