Zodiac chinezesc martie 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Avand mult noroc pe zona bogatiei si a prosperitatii, ti se sugereaza sa cooperezi cu altii. Te poti bucura de abundenta dar nu fii opulent.

28 feb. 2023, 06:00
Zodiac chinezesc martie 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!
Zodiac CHINEZESC saptamana 16-22 ianuarie 2023

Zodiac chinezesc martie 2023. Am intrat in Anul Iepurelui de Apa care a inceput in 22 ianuarie 2023. Un an linistit, chiar binevenit si necesar dupa anul feroce al Tigrului. Bunul gust si rafinamentul vor rasari peste tot, iar oamenii vor intelege puterea credintei.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna martie 2023:

Zodiac chinezesc lunar martie 2023 Sobolan

Daca iti faci un plan bine pus la punct cu privire la directiile de dezvoltare viitoare, iti propui obiective realizabile si realiste si muncesti consecvent pentru atingerea lor, vei pune o fundatie solida care va duce la o evolutie usoara pe parcursul intregului an. Fii atent la comunicarea cu varii persoane, risti sa ajungi la conflicte ce pot duce si la procese. Cand vine vorba de familie, e bine sa fii constient ca tot lipsa de suficienta comunicare clara este cauza diverselor neintelegeri sau conflicte. In ceea ce priveste sanatate, fii atent la dieta si la kilogramele acumulate in exces ce pot fi elementul declansator al unei probleme de sanatate ce se rezolva daca iti rezolvi modul de alimentatie.

Horoscop 28 februarie 2023. Bucuria şi tristeţea sunt doua piese ale aceluiaşi puzzle

Zodiac chinezesc martie 2023 Bivol

Voi cei din semnul Bivol o sa aveti noroc in toate domeniile si chiar daca apar minore probleme de sanatate, nu va ingrijorati ci doar fiti atenti la dieta. In domeniul comunicarii si relatiilor interumane, faceti-va sau stati doar cu prietenii potriviti si astfel evitati neplacerile. Care sunt aceia ? Veti sti daca verificati ce simtiti cu adevarat legat de fiecare prieten in parte. La munca, veti face progrese sigure in ritm mai ponderat; nu fiti prea agresivi si nu puneti presiune prea mare pe voi. Veti avea noroc sa atrageti bani dar nu fiti prea lacomi, ca sa nu ramaneti fara ei. O luna buna pentru Bivoli.

Zodiac chinezesc  2023 Tigru

Tigrii vor avea mult noroc pe domeniul jobului si a muncii lor, vor primi ajutor de la altii si vor avansa in tot ce isi propun sa munceasca. Cat timp muncesti constiincios si sustinut, vei atrage noi oportunitati de dezvoltare. Vei mai avea noroc si cu fluxul banilor care te favorizeaza; unii din voi veti dori sa faceti investitii riscante dar atentie, nu fiti prea lacomi.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici. Ce zodii sunt binecuvântate de astre, cine merge pe gheaţă subţire

Zodiac chinezesc martie 2023 Iepure

Voi Iepurii veti avea noroc bun per ansamblu pe toate domeniile vietii. Cat timp ramanesti in sferele voastre la munca si gestionati relatiile cu colegii in mod corespunzator, cooperant si nonconflictual, veti face progrese semnificative. Te poti certa cu partenerul dar relatia nu va fi afectata serios. Avand mult noroc pe zona bogatiei si a prosperitatii, ti se sugereaza sa cooperezi cu altii. Te poti bucura de abundenta dar nu fii opulent.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.