Zodiac CHINEZESC saptamana 11-17 aprilie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Universul nu iti ofera toata energia de care ai nevoie, de aceea trebuie sa iti utilizezi intelept energia. In aceasta lumina, structureaza-ti programul astfel incat sa poti face cu brio si sarcinilor profesionale, dar si celor domestice.

10 apr. 2022, 08:20
Zodiac CHINEZESC saptamana 11-17 aprilie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 11-17 aprilie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Norocul este cu tine inca de la inceputul saptamanii. Gandeste-te la proiecte profesionale pe termen scurt. Astrele nu favorizeaza, deocamdata ideile cu bataie lunga. Daca esti singur, atentie la oamenii cu care intri in contact. Unii pot fi potriviti pentru scurte aventuri, dar nu te poti baza pe ei pentru ceva serios si de lunga durata. In cuplurile solide, weekend-ul se anunta de-a dreptul romantic. Aveti amandoi nevoie de putina giugiuleala siropoasa.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Pot aparea diferente de opinii in aceasta saptamana, de aceea este indicat sa fii pregatit pentru compromisuri. Te pot salva din multe situatii neplacute. Din punct de vedere romantic, iti poti programa intalniri spre sfarsitul saptamanii. Daca esti singur, nu este exclus sa te indragostesti pana la finaluls aptamanii. Savureaza aceste momente si lasa lucrurile sa infloreasca natural. Nu forta nimic!
a href=”https://www.romaniatv.net/horoscop-rune-11-18-aprilie-2022-mihai-voropchievici-a-citit-in-pietrele-magice_6398223.html”>Horoscop rune 11-18 aprilie 2022. Mihai Voropchievici a citit în pietrele magice: cine primeşte cadouri, cine îmbrăţişări
Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Universul nu iti ofera toata energia de care ai nevoie, de aceea trebuie sa iti utilizezi intelept energia. In aceasta lumina, structureaza-ti programul astfel incat sa poti face cu brio si sarcinilor profesionale, dar si celor domestice. Incearca sa-ti pastrezi o atitudine flexibila, fii gata sa faci si compromisuri daca este nevoie.

Horoscop Cassandra. Ce zodii vor avea un weekend de pus în ramă

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Te bucuri de o energie care va pune o multime de lucruri intr-o cu totul alta perspectiva. Pe masura ce privesti aceste noi orizonturi, viata ta si toate lucrurile cu care jonglezi capata un nou sens. Atentie la bani si la anturaj. Profita la maximum de castigurile pe care le ai din punct de vedere financiar, dar incearca sa nu dai din banii tai persoanelor in care nu ai incredere totala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.