Zodiac CHINEZESC saptamana 12-18 AUGUST 2019. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 12-18 AUGUST 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

RomaniaTV.net
11 aug. 2019, 10:37
Zodiac CHINEZESC saptamana 12-18 AUGUST 2019. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este „Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa.

Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa.

 Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Cuvintele mici, de bunatate, sunt ceea ce conteaza in aceasta saptamana. Asigura-te ca spui ceea ce trebuie oamenilor din jurul tau, pentru a primi acelasi tip de tratatie. Lucrezi intreaga saptamana la castigarea increderii celorlalti, astfel incat sa-ti poti pune planurile in aplicare. Vei resimti progrese semnificative pana la finalul saptamanii, cand este nevoie de mai multa relaxare si odihna decat pana acum.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Asigura-te ca spui ce trebuie in aceasta saptamana, altfel pot aparea neintelegeri. Cu atat mai mult in sfera relatiilor cu persoanele apropiate. Daca esti implicat intr-o relatie romantica, fii mai clar in legatura cu sentimentele tale. Nu lasa loc de interpretari, altfel persoana in cauza va face doar presupuneri, iar unele pot sa nu fie corecte.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Cu cat incerci sa te misti mai repede, cu atat parca inaintezi mai incet. Incearca o miscare ponderata, astfel incat sa nu apara frustrari daca nu ies lucrurile asa cum ti-ai fi dorit. Planifica totul cu intelepciune si fii realist cu privire la rezultate. Spre mijlocul saptamanii acorda mai multa atentie familiei tale, in special persoanelor mai tinere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.