Zodiac chinezesc săptămâna 12-18 februarie 2018. Se intră în Anul Nou Chinezesc

Zodiac chinezesc saptamana 12-18 februarie. Afla cum te influenteaza trecerea in Noul An Chinezesc, guvernat de Cainele de Pamant, care incepe din 16 februarie. 2018 este un an in care vom fi usor indepartati de puterea banului si vom deveni mai reflexivi. Un moment foarte bun pentru a ne restabili sensul valorii, a ne cizela virtutile si a porni o cruciada reala impotriva tiraniei si a opresiunii. In ciuda perspectivelor sumbre ale Cainelui de Pamant, el va aduce stabilitate pentru ca oamenii nu indraznesc, de regula, sa provoace autoritatile, atunci cand ei observa cata truda se depune pentru pastrarea pacii.

RomaniaTV.net
08 feb. 2018, 20:01
Zodiac chinezesc săptămâna 12-18 februarie 2018. Se intră în Anul Nou Chinezesc

Zodiac chinezesc saptamana 12-18 februarie. Sobolan

Te preocupa ceva care are legatura cu siguranta ta financiara sau stabilitatea emotionala. Poti fi euroul saptamanii sau nebunul saptamanii, depinde doar de tine cum gestionezi situatia. Generozitatea de care dai dovada pana la sfarsitul saptamanii va ajuta cativa prieteni (sau oameni pe care nu ii cunosti) sa depaseasca un moment dificil. Se anunta o perioad propice pentru calatorii cu familia.

Zodiac chinezesc saptamana 12-18 februarie. Bivol

Preferi rutina in familie, dar nu trebuie sa te superi daca lucrurile nu iti ies cum doresti. Pot interveni evenimente pe care nu le anticipezi si care te vor da putin peste cap. Insa ia aceste situatii ca pe niste provocari care te vor ajuta sa progresezi. Fii sincer cu tine insuti si incearca sa nu te mai impotrivesti valului. Este recomandat sa acorzi atentie sporita finantelor.

Zodiac chinezesc saptamana 12-18 februarie. Tigru

Saptamana aceasta te dedici unor proiecte noi, iti canalizezi intreaga energie spre ducerea lor la final. Pot aparea izbucniri nervoase, discutii dramatice, nervi, frustrari. Totul pentru ca esti prea concentrat pe anumite zone si prea ignorant pentru altele. Colegii te pot acuza de incapatanare.

Zodiac chinezesc saptamana 12-18 februarie. Iepure

O saptamana excelenta pentru a-ti face planuri si bilanturi economice. Incerci sa te linistesti din acest punct de vedere, sa simplifici lucrurile astfel incat sa te bucuri de lucruri simple, care nu implica niste cheltuieli costisitoare. La locul de munca pot aparea cateva barfe despre tine care te infurie. Nu poti schimba vorbele lor, insa poti schimba atitudinea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.