Zodiac CHINEZESC saptamana 13-19 APRILIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 13-19 APRILIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

RomaniaTV.net
11 apr. 2020, 13:34
Zodiac CHINEZESC saptamana 13-19 APRILIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana: 

Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Ar trebui sa fii putin mai altruist decat de obicei. Vei vedea poti influenta mai usor oamenii, daca iti arati o latura mai putin egoista si scortoasa. Atentie si la emotiile care te pot coplesi din anumite motive. Pastreaza-ti calmul si discuta deschis despre ce te framanta.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

In cariera, eforturile iti vor fi  rasplatite. Creativitatea, diplomatia si entuziasmul sunt apreciate de catre clienti sau superiori. Atentie! La capitolul sanatate pot aparea cateva probleme minore, legate de gripa si raceala. Odihneste-te suficient de bine!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Eforturile iti vor fi rasplatite. Telurile stabilite vor fi duse la bun sfarsit. Atentie! Firea impulsiva iti poate crea probleme cu stresul. Invata mai multe tehnici de relaxare pentru a putea tine stresul si anxietatea sub control.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

La locul de munca pot aparea promovari sau mariri de salariu, dar nu pe masura astaptarilor tale. Vei gasi, insa, caile necesare sa impresionezi superiorii. Atentie! Stresul iti poate da mari batai de cap. Practica tehnici de relaxare si gandire pozitiva ca sa depasesti momentele de anxietate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.