Zodiac CHINEZESC saptamana 13-19 IULIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 13-19 IULIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

RomaniaTV.net
11 iul. 2020, 06:24
Zodiac CHINEZESC saptamana 13-19 IULIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana: 

Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Provocarile vin din ceea ce nu a fost rostit. Sorteaza cu atentie comentariile pentru a nu ajunge in situatii din care sa nu mai poti iesi. Miercuri si joi sunt zile perfecte pentru afaceri si pen tru placere. Ai putea fi atras de calitatile misterioase ale unei persoane pe care o vei intalni. In weekend da-ti voie sa te relaxezi. Nu uita de romantism si planifica ceva special!

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Incearca sa fii mai flexibil, mai ales in prima parte a saptamanii. Munceste, dar pastreaza timp si pentru distractie si relaxare. Miercuri si joi sunt zile excelente pentru prezentarea unor servicii sau produse de care te ocupi fie la locul de munca, fie intr-un proiect personal. Bate fierul cat e cald si profita de acest context astral. In weekend nu este exclus sa pleci undeva cu partenerul. Daca esti singur, o intalnire iti poate da viata peste cap.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Inceputul saptamanii poate fi mai dificil, mai ales daca lucrezi in echipa. Unii membri par rataciti si iti dau batai de cap. Dar, usor, usor, lucrurile isi revin la normal si tu poti sa te ocupi mai mult de sarcinile tale. Miercuri si joi par zile excelente pentru intalniri de afaceri. Daca esti in cautarea unui loc de munca, ar putea fi zile excelente ca sa-ti programezi interviurile. Weekend-ul este rezervat prieteniei. Intalneste-te cu oamenii pe care nu i-ai mai vazut de multa vreme!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.