Zodiac CHINEZESC 16-22 ianuarie 2023. Nu te panica! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Daca apar situatii tensionate si neagreate de tine, incearca sa-ti pastrezi calmul. Nu lua nicio decizie importanta luni sau marti.

15 ian. 2023, 22:41
Zodiac CHINEZESC 16-22 ianuarie 2023. Nu te panica! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Zodiac CHINEZESC saptamana 16-22 ianuarie 2023

Iata zodiac chinezesc pentru 16-22 ianuarie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Nu te panica! Accepta totul asa cum vine si continua drumul inainte indiferent de situatie. Nu are rost sa ii asculti pe ceilalti. Stii ce ai de facut. Spre mijlocul saptamanii sunt sanse sa reiei legatura cu prieteni si cunostinte vechi. Spune ceea de gandesti, dar gandeste inainte sa vorbesti. In weekend ar trebui sa pui pe primul loc propriile nevoi, precum si pe ale celor foarte apropiati tie.

Horoscop rune 16-22 ianuarie 2023. Maestrul runelor, Mihai Voropchievici, anunţă cine merge pe gheaţă subţire, cine are belşug în portofel

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Saptamana incepe promitator, dar ai grija sa nu exagerezi. Ce e prea mult strica, indiferent de situatie. Atentie la managementul timpului pentru a nu rata cateva termene de predare. In weekend se anunta intalniri romantice, indiferent daca ai pereche sau nu. Cei singuri atrag cu usurinta persoane de sex opus si nu este exclusa schimbarea statusului social.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Inca de la inceputul saptamanii ai de facut cateva acorduri si rapoarte cu impact pe termen lung. In aceasta lumina, programeaza-ti intalnirile importante dupa ce vei termina aceste sarcini, pentru a avea mintea limpede ca sa vezi alte oportunitati. In weekend, daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, fa o prioritate din a-ti rasfata partenerul. Daca esi singur, iesi in oras si distreaza-te. Nu se stie niciodata pe cine ai putea intalni.

Horoscop 2023. Cele mai norocoase zodii ale anului. Pe cine avantajează Jupiter, planeta norocului

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Daca apar situatii tensionate si neagreate de tine, incearca sa-ti pastrezi calmul. Nu lua nicio decizie importanta luni sau marti. Asteapta zilele de miercuri cand norii par sa se risipeasca, iar atmosfera devine mai armonioasa atat pentru afaceri, cat si pentru dragoste. Chiar si asa, insa, este indicat sa cantaresti bine inainte de a hotari ceva. Daca esti singur, weekend-ul iti poate prilejui o intalnire in care chimia va avea multe lucruri de spus.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.