Zodiac chinezesc săptămâna 22-28 ianuarie 2024. Veşti bune pentru Şobolan, moment de cumpănă pentru Bivol

Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței.

20 ian. 2024, 09:59
Zodiac chinezesc săptămâna 22-28 ianuarie 2024. Veşti bune pentru Şobolan, moment de cumpănă pentru Bivol
Zodiac CHINEZESC săptămâna 22-28 ianuarie 2024. Veşti bune pentru Şobolan, moment de cumpănă pentru Bivol

Zodiac chinezesc săptămâna 22-28 ianuarie 2024. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Te poti simti si mai independent si deschis spre oameni decat de regula la inceputul saptamanii. Personalitatea ta vivace si sigura pe sine te face un favorit oriunde mergi. Plaseaza reparatiile mecanice si deciziile financiare in topul listei de facut. Tine minte, poti obtine mai mult muncind in cooperare cu altii decat singur. Situatiile confuze vor fi intelese usor pe Vineri. Evita tendinta de a cere solutii imediate Sambata. Weekendul iti aduce o energie ridicata pe care este cel mai bine sa o folosesti pentru confruntari fizice.

Citeşte şi: Horoscop special. Pluto şi Soarele fac conjuncţie în Capricorn şi intră împreună în Vărsător. Schimbări radicale pentru aceste zodii

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

La inceputul saptamanii, fii atent si prudent in fata actiunilor pripite cauzate de felul tau natural suspicios. Fii alert in fata tendintei de a sari la concluzii sau de a avea o reactie negativa in fata unui comentariu inofensiv. Sorteaza facturi si analizeaza-ti finantele marti. Este o saptamana cu o energie puternica. Dragostea pluteste in aer si Joi este o zi norocoasa pentru amor sau o intalnire romantica. Orice tip de negociere ar trebui sa functioneze in favoarea ta vineri. Urmeaza-ti inima in weekend. Duminica este o zi excelenta pentru activitati in exterior.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.