Zodiac CHINEZESC saptamana 27 APRILIE – 3 MAI 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 27 APRILIE – 3 MAI 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere. Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

RomaniaTV.net
26 apr. 2020, 10:28
Zodiac CHINEZESC saptamana 27 APRILIE – 3 MAI 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana: 

Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Poate ca traversezi o perioada mai putin propice, poate ca te confrunti cu probleme mai dificile. Indiferent care este situatia, incearca sa nu exagerezi cu reactiile. Pastreaza-ti calmul si starea de spirit pozitiva si iti va fi mult mai usor sa gasesti solutiile. Cand esti nervos, ai tendinta sa te certi si sa nu vezi solutii evidente.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Pregateste-te pentru un joc al puterii. Castigi „batalia” mentinandu-ti calmul. Fa un pas in spate, vezi unde gresesc ceilalti si invata din greselile lor. Romantismul este in aer toata saptamana. Vineri si sambata se anunta zile picante din acest punct de vedere. Lasa-te purtat de aripile iubirii. Universul iti ofera o saptamana memorabila.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

O saptamana aglomerata pana miercuri. Este intelept sa iti aranjezi programul astfel incat sa nu decici prea mult timp muncii si sa iti opresti timp si pentru indatoririle casnice si romantice. Daca esti singur, incearca sa-ti pastrezi optimismul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.