Zodiac CHINEZESC saptamana 3-9 mai 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 3-9 mai 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

03 mai 2021, 08:16
Zodiac CHINEZESC saptamana 3-9 mai 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamană. Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Citeşte şi: Horoscop 3 mai 2021. Zâmbeşte la Soare, Lună şi natură, este o zi norocoasă

Zodiac CHINEZESC saptamanal 3-9 mai 2021 Sobolan

Sunt oameni care iti vaneaza fiecare greseala. Nu iti bate prea mult capul cu ei, pentru ca nu are sens sa iti irosesti energia. Totusi, nu strica sa fii putin mai atent cu ceea ce lucrezi. Daca esti singur, ar putea aparea cineva interesant in viata ta.

Zodiac CHINEZESC saptamana 3-9 mai 2021 Bivol

Viata sociala, prietenii si relatiile speciale vor fi pe primul plan in aceasta saptamana. Incearca sa pui anumite limite, pentru ca unele persoane iti pot irosi, pur si simplu, timpul. Concentreaza-te doar pe ceea ce conteaza pentru tine si nu face compromisuri. Ramai la ceea ce stii si la ceea ce vrei.

Citeşte şi: Horoscop lunar MAI 2021. Ce luna puternica, multe zodii au noroc pe toate planurile

Zodiac CHINEZESC saptamana 3-9 mai 2021 Tigru

O saptamana propice sa-ti faci planuri. Oricare ar fi presiunile din afara, nu le permite celorlalti sa-ti faca ordine in viata. Profita de momentele libere pentru a-ti rearanja prioritatile in viata. Spre finalul saptamanii, lasa putin timp si pentru momente romantice alaturi de partenerul de cuplu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...