Zodiac CHINEZESC saptamana 5-11 AUGUST 2019. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 5-11AUGUST 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

RomaniaTV.net
04 aug. 2019, 06:51
Zodiac CHINEZESC saptamana 5-11 AUGUST 2019. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este „Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa. 

Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa. 

 Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Nu trebuie sa faci lucrurile ca toata lumea. Fii original, mergi pe drumul tau. Cineva apropiat tie are nevoie de spiritul tau organizatoric pentru a-si rezolva cateva probleme. Fii alaturi de el. Spre mijlocul saptamanii este indicat sa preiei fraiele activitatii tale si sa te organizezi in asa fel incat weekend-ul sa fie rezervat odihnei si distractiei.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Aceasta va fi o saptamana linistita care iti va da sansa sa recuperezi unele sarcini vitale sau mai putin vitale ce necesita implicarea ta. Spre mijlocul saptamanii, te vei simti pregatit sa abordezi unele subiecte serioase care s-au pregatit in fundal si s-au copt tocmai bine spre a iesi la lumina. Tine minte, exista energii celeste pozitive ce te sustin. De-a lungul intregii saptamani, tine de a petrece timp cu cei mai apropiati de inima ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Nu este vina ta daca nu reusesti sa faci tot ce ti-ai propus in aceasta saptamana. Sunt unele energii incapatanate si care creaza obstructie in jurul tau, deci pus simplu in cuvinte, ideea este ca multe lucruri nu vor iesi usor. Te poti astepta la unele frecusuri. Spre mijlocul saptamanii, va fi timpul sa iti reanalizezi situatia curenta de munca. Cum ai putea schimba lucrurile ca sa iti usurezi viata ? Bucura-te totodata de vibratiile pasnice in viata personala pe care saptamana ti le livreaza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.