Zodiac CHINEZESC saptamana 8-14 IUNIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 8-14 IUNIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

RomaniaTV.net
06 iun. 2020, 10:21
Zodiac CHINEZESC saptamana 8-14 IUNIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana: 

Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

E timpul sa iti limpezesti situatia in relatiile personala. Te poti baza pe creativitate pentru a pune lucrurile la punct. Sobolanii singuri pot avea parte de magie in aceasta saptamana. Trebuie doar sa-si faca putin curaj, fara sa riste, insa, inutil. Din punct de vedere profesional, nu te baza prea mult pe multitasking. Fa lucrurile unul cate unul, ca sa nu te supraaglomerezi.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Fa loc neasteptatului in viata ta. Lucrurile se intampla fie ca vrem sau nu, primeste cu bucurie tot ce vine. Fii sociabil, analizeaza oportunitatile. Orice este posibil. In plan profesional, cuvantul cheie este „control”. Totusi, nu trebuie sa devii maniac. Pana la urma, nici nu le poti controla si stapani pe toate. Fa-ti planuri, cere si ti se va da. Daca nu stii ce vrei, va fi foarte greu sa obtii ceva.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Emani energie pozitiva care atrage ca un magnet lume in jurul tau. Daca esti singur, cu atat mai bine, pentru ca nu este exclus sa-ti gasesti jumatatea in randul „admiratorilor”. S-ar putea chiar ca o relatie de prietenie sa se transforme intr-o relatie amoroasa. Exprima-ti sentimentele cu sinceritate. In plan profesional este de un augur o atitudine usor agresiva, dar creativa. Pune piciorul in prag si sustine-ti cu tarie parerile. Poti avea castig de cauza daca esti stapan pe tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.