Zodiac chinezesc. Schimbări neaşteptate te pot arunca în afara echilibrului, mesajul Înţelepţilor Orientului!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 5-11 iunie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului.

05 iun. 2023, 21:30
Zodiac chinezesc. Schimbări neaşteptate te pot arunca în afara echilibrului, mesajul Înţelepţilor Orientului!

Zodiac CHINEZESC. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Marele Venus alături de puternicul Saturn dau peste cap viața tuturor zodiilor. Cristina Demetrescu dezvăluie care este Horoscopul verii pentru nativii zodiacului

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Aceasta saptamana inchide o lunga perioada in care te-ai simtit ca si cum ai mers doi pasi inainte si trei inapoi. Energia te sustine sa mergi intr-o noua directie. Iti va fi mai usor sa te simti increzator si fericit acum.Cineva poate fi confuzat de timiditatea ta naturala. Poate fi interpretata gresit drept aroganta. Vorbeste si pune intrebari prietenoase. Fii atent indeaproape la nevoile copiilor in weekend. Duminica este ideala pentru o conversatie serioasa pe care ai tot evitat-o.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Poti simti o mare nevoie sa faci schimbari la inceput de saptamana. Asteapta pana mai tarziu ca sa vezi daca ti se mai pare o idee buna. Esti popular si placut pentru abordarea ta inteleapta si rezervata asupra vietii. Joi aduce evenimente care iti pot trezi inspiratii spirituale si un sens mai adanc de apropiere de cei dragi. Ia conducerea oricarui grup sau straluceste social si te vei simti astfel recompensat in weekend. Cere ajutorul pentru orice proiect neterminat.

Îngerii vor avea grijă de o zodie! Dumnezeu îi va binecuvânta pe nativii acestui semn zodiacal în luna iunie

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Schimbari neasteptate te pot arunca in afara echilibrului. Este posibil sa sari la diverse concluzii pe Luni. Evita asumari periculoase in orice situatie. Ai incredere ca ai de-a face cu oameni care au cele mai bune interese in inima lor. Daca esti confuz, nu fii prea mandru ca sa nu ceri ajutor specialistilor. Sambata iti sustine orice actiune in provocarile pe care le ai de gestionat. Acum esti in stare sa stii si sa explici ce vrei cu eficienta mult mai mare.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Te poti simti frustrat sau impacientat de responsabilitatile uzuale la inceput de saptamana.  Poti sa te lupti cu dorinta de a iesi cu prietenii si de a cheltui bani ca in alte vremuri. Fii prudent cu deciziile impulsive. Sentimente romantice iti scot la iveala farmecul natural. Nu vei fi inclinat sa dai inapoi de la orice confruntare in weekend. Sambata poate aduce conflicte. Lucrurile se pot schimba daca nu faci nimic.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro