Zodiac chinezesc. Weekend de vis pentru cinci zodii, una singură are parte de „noroc toxic”

NOROCUL se îmbunătățește pentru aceste 5 zodii chinezești în primul weekend din martie 2024, vin momente minunate pentru ele.

01 mart. 2024, 19:47
Zodiac chinezesc. Weekend de vis pentru cinci zodii, una singură are parte de „noroc toxic”

Zodiac chinezesc. Uneori, cel mai norocos lucru care se întâmplă cu o persoană poate fi o informație intuitivă despre când să înceapă și să se oprească. Energia începutului de martie îndeamnă cinci zodii să aibă încredere în semnele și sincronicitățile pe care ni le aduce norocul.

La urma urmei, cum vei fi vreodată norocos dacă vei continua să ignori indiciile cosmice pentru noroc?
Iată ce zodii se bucură de noroc în primul weekend din martie 2024.

Cocos: Norocul psihic
Dragă Cocoș, indiferent dacă ai abilități psihice sau ești un intuitiv puternic, norocul tău în această săptămână este strâns legat de această parte a ta. Așa că fii atent la semne și asculta acele intuitii. Te vor duce direct la norocul tău… și apoi ceva.

Horoscop bani martie 2024. Ce zodii reușesc să pună mâna pe un jackpot de milioane

Dacă te simți chemat, începe-ți ziua cu un ritual scurt de respirație, urmat de meditație. Te va ajuta să asculți intuițiile din interior și să faci exact ceea ce trebuie să faci. De asemenea, îți va întări intuiția, indiferent dacă îți dai seama sau nu.

Zodiac chinezesc. Tigru: Norocul toxic
Dragă Tigru, nu te alarma. Sună ciudat când titlul spune „noroc toxic”, dar este norocul tău, totuși. Acest lucru se referă doar la faptul că norocul tău în acest prim weekend din martie este „toxic” pentru cei care încearcă să-ți iasă în cale sau care te-au rănit sau abuzat în trecut. Soarta te-a ales să te ocupi de dreptate în cel mai poetic mod posibil. Vei șții mai multe odată ce povestea începe să se desfășoare.

Dacă te simți chemat, poartă un pandantiv cu ochi de tigru sau jasp roșu pentru a te ajuta să rămâi puternic. Există un motiv pentru care stealth-ul este cea mai bună tactică și strategie a zodiei tale.

Zodiac chinezesc. Șarpe: Fântâna nemuririi
Dragă Șarpe, norocul tău te va face să simți că ai căzut din lumea reală și ai aterizat într-o dramă Xianxia. Ca și în acele povești epice, extraordinarul va decurge din cultivarea energiei în timp ce stai în tăcere cu ochii închiși.

Așadar, fă-ți timp pentru meditație în această săptămână. Te va ajuta să descoperi idei, inspirație și talente care te vor duce la următorul nivel și apoi unele. Unii dintre voi s-ar putea, de asemenea, să găsească aur în timp ce ești la el! Deci, dezvoltă o idee de afaceri care te face fabulos de bogat și creează o moștenire de durată.

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Se anunţă o lună complicată

Zodiac chinezesc. Dragon: Norocul interior
Dragă Dragon, ești o forță de care trebuie să ții cont. Norocul tău va veni chiar din interiorul tău. Așa că nu ghici. Oamenii te pot numi egoist sau prea încrezător. Ei vor trebui să-și mănânce cuvintele când vei șterge podelele cu victoria voastră (în orice domeniu al vieții este relevant).

Încearcă totuși să încorporezi ceva temei în viața ta. Te va ajuta să rămâi liniștit, astfel încât să poți merge mai departe decât îți poți imagina și să nu fii distras de înfruntări mărunte sau să-ți irosești energia luptând cu cei negativi atunci când nu este nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.