Zodiac Totemic: Află ce spirit te veghează, în funcţie de data naşterii

Încă din cele mai vechi timpuri, diferite popoare credeau că există o legătură sacră între animale şi om. Potrivit acestora, animalul totem corespunde datei de naştere, astfel poţi afla ce spirit te veghează, în funcţie de ziua ta de naştere.

23 oct. 2014, 09:52
Zodiac Totemic: Află ce spirit te veghează, în funcţie de data naşterii

Citeşte şi Horoscop Aztec: Află ce semn eşti şi ce spune acesta despre tine

Iata care sunt totemurile si care sunt caracteristicile fiecaruia dintre ele:

Vidra (20 ianuarie – 18 februarie)

Planta totem- Feriga

Piatra totem- Turcoazul

Culoarea – argintiu

Persoanele nascute sub semnul acestui totem sunt foarte intelepte, inventive, perceptive si blande. Stiu sa distinga intre bine si rau si intreaga lor viata va fi precum o calatorie spirituala. Adesea sunt putin ciudate, iar pretentiile lor nu pot fi intelese de oricine. Au imaginatie bogata si sunt inteligente, calitati care le ajuta sa rezolve intr-un mod atipic foarte multe probleme. Atunci cand sunt atacate, pot fi lipsite de scrupule, indecente si rebele.

Citeşte şi Horoscopul solar: Influenţa Soarelui pentru fiecare zodie

Lupul (19 februarie – 20 martie)

Planta totem- Patlagina

Piatra totem- Jadul

Culori – albastru si verde

Persoanele nascute sub semnul acestui totem sunt imprevizibile, binevoitoare si au un simt artistic foarte dezvoltat. Sunt sensbilie si pline de compasiune si au capacitatea sa empatizeze cu problemele celor din jurul lor. Au o misiune foarte importanta pe acest pamant, aceea de a le arata oamenilor cum sa fie buni si cum sa se ajute reciproc.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.