Zodiacul japonez: Află ce semn eşti şi ce personalitate ai

Spre deosebire de zodiacul european, zodiacul japonez are doar 11 zodii. Fiecare zodie corespunde cu o anumită perioadă şi astfel sunt caracteristice anumite trăsături de personalitate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

RomaniaTV.net
17 dec. 2013, 09:57
Zodiacul japonez: Află ce semn eşti şi ce personalitate ai

Asiaticii au facut o asociere intre aceste trasaturi de personalitate si diferite elemente din natura sau animale, dand astfel nastere acestor 11 semne zodiacale.

Afla ce semn esti si ce personalitate ai in zodiacul japonez:

FLOARE DE CIRES – 15 februarie – 20 martie

Personalitate: Esti plina de viata si mereu de o energie surprinzatoare.

Floarea de cires este simbolul gingasiei, al iubirii si efemeritatii. Esti pozitiva si afectuasa, iar persoanele din jur iti apreciaza spontaneitatea si entuziasmul. Uneori, poti fi extrem de sensibila, iar vulnerabilitatea ta te poate afecta mai mult decat crezi.

Citeşte şi Horoscop ţigănesc 2014. Ce îţi rezervă zodiile gitane în noul an

Sfat: Urmeaza-ti telurile cu incredere si staruinta! Dragostea este un factor destul de important in viata ta, iar in caz ca intampini dificultati te poti baza pe prieteni.

SOARE – 21 martie – 29 aprilie

Personalitate: Esti o persoana idealista si sigura pe tine.

Soarele este simbolul perfectiunii si al dorintei de renastere, prin urmare tu esti o persoana optimista, pasionala. Iubesti fara teama, inflacarat, fara precautii si restrictii insa uneori poti rani tocmai persoanele dragi, din prea multa dragoste.

Sfat: Bazeaza-te pe intuitii si nu vei regreta!

BAMBUS – 30 aprilie – 4 iunie

Personalitate: Te adaptezi cu usurinta oricarei situatii, esti o fire deschisa si iti place sa socializezi cu alte persoane.

Bambusul semnifica armonie, bunastare, longevitate. Traiesti din si pentru iubire. Ai tendinta sa fii dependent de atentia si afectiunea celor din jur asa cum bambusul este dependent de lumina. Te adaptezi usor la schimbari si lupti pentru ceea ce iti doresti.

Sfat: Ai incredere in tine!

BIVOL – 5 iunie – 6 iulie

Personalitate: Esti o persoana foarte activa, constiincioasa, care isi asuma responsabilitatile si nu lasa niciodata ceva nerezolvat.

Bivolul este simbolul familiei si fertilitatii, prin urmare pentru tine familia, caminul este mai presus decat orice. Pacea ta interioara este data de atmosfera echilibrata din familie. Urasti conflictele si incerci sa le eviti cu orice pret.

Sfat: Familia iti da echilibru

FLOAREA DE LOTUS – 7 iulie – 1 august

Personalitate: Floarea de Lotus simbolizeaza frumusete, sinceritate si regenerare.

Inocenta, visatoare si sensibila, esti empatica si foarte intelegatoare. Fire pozitiva de fel, care se bucura de viata, dragoste si copii, stii sa treci cu fruntea sus prin orice situatie delicata.

Sfat: Priveste intotdeauna inainte si nu-ti pierde increderea in tine!

Citeşte restul zodiacului japonez pe Ele.ro.