HOROSCOP: Zodii care au noroc în viaţă

Sunt unele semne zodiacale care s-au născut sub o stea norocoasă. Află care sunt ele și dacă te numeri printre norocoșii zodiacului.

07 mai 2017, 05:18
HOROSCOP: Zodii care au noroc în viaţă

Berbec. Este un semn zodiacal care are noroc în viață. însă, trebuie menționat faptul că norocul și-l face prin propriile puteri, scrie teotrandafir.com. Această zodie știe că pentru a avea noroc, uneori trebuie să faci și tu ceva în acest sens. De aceea, acționează ori de câte ori apare o oportunitate. Voința acestui semn zodiacal este foarte importantă, deoarece de ea depinde în mare măsură norocul.

Citeşte şi Cele mai ghinioniste zodii ale lunii mai

Rac. Racul este una dintre cele mai norocoase zodii. Deși nu mereu realizează lucrul acesta. De multe ori au avut parte de oportunități la care, poate, alte semne zodiacale nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Nu trebuie să fie surprinși dacă găsesc bani pe stradă sau dacă vor câștiga la Loto. Norocul este de partea lor de-a lungul vieții.

Balanță. Este un alt semn zodiacal născut sub o stea norocoasă. Darorită acestu lucru, Balanțele sunt persoane pozitive. Sunt oameni care preferă să vadă de fiecare dată numai latura pozitivă a unor situații sau a oamenilor. Balanțele știu că sunt persoane norocoase și de aceea fac tot posibilul să îi ajute pe cei din jur, care, poate, nu au avut în viață aceleași oportunități ca ale lor.

Citeşte şi Zodiile şi Banii. Cele mai bogate zodii. Cine sunt norocoşii zodiacului

Săgetător. O altă zodie foarte norocoasă este Săgetătorul. Acest semn zodiacal pare să atragă norocul precum un magnet. Așa că este bine să profite de fiecare oportunitate care le iese în cale.

Pești. Deși Peștii sunt norocoși, de multe ori se întâmplă să nu ia în seamă lucrul acesta. Pentru Pești este un lucru obișnuit să primească ceea ce își doresc. Desigur, știu că este nevoie să depună și efort în acest sens și fac asta cu ușurință.