Zodii care își vor găsi marea iubire până la începutul primăverii. Cupidon îi are de mult în vizor!

Anul 2024 a început cu energii pozitiv, cu optimism și cu planuri mari de viitor pe toate planurile. Astăzi vorbim despre dragoste, suflete pereche și despre cât de multe șanse au semnele zodiacale să-și găsească marea iubire în săptămânile care urmează.

02 feb. 2024, 18:15
Zodii care își vor găsi marea iubire până la începutul primăverii. Cupidon îi are de mult în vizor!
Horoscop 2024 DRAGOSTE. Aventură de moment pentru Berbeci, Gemenii se despart. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Astrele spun că sunt cinci zodii norocoase care se vor bucura de apariția unor persoane deosebite în viețile lor, împreună cu care vor experimenta povești de dragoste ca în filme. Haideți să aflăm cine își va găsi jumătatea până la venirea primăverii.

Taur
Taurul este una dintre zodii care va experimenta un noroc excepțional în dragoste, în această iarnă. Urmează câteva săptămâni minunate pentru acest nativ, deoarece vor simți, în sfârșit, gustul iubirii autentice. Aliniamentele planetare din această perioadă favorizează planul amoros, așa că ar trebui să se aștepte la surprize extrem de plăcute. Taurul va întâlni o persoană specială, care să rezoneze la perfecție cu felul lui de a fi. Și se va îndrăgosti de ea pe loc.

Rac
Apar o mulțime de oportunități pe plan sentimental în perioada imediat următoare pentru nativii acestei zodii. Influența lui Venus asupra semnului lor îi va face și mai pasionali și mai atrăgători. Nativii Rac vor interacționa și se vor conecta cu oameni noi, iar în grupurile noi de prieteni își vor găsi marea iubire. Se vor distra de minune alături de noul partener/noua parteneră, iar la început de primăvară ar putea să se gândească deja să se mute împreună.

Previziuni rune februarie 2024. Nauthiz este inversată, Teiwaz aduce noutăţi, Algiz îţi întoarce viaţa pe dos

Leu
Leii au început noul an pregătiți pentru relație proaspătă, serioasă, ca la carte. Sunt sătui de aventuri și au decis, în sfârșit, că este momentul să se așeze la casele lor. Soarele și Marte se vor afla în a cincea casă la începutul anului, iar influența lui Jupiter indică o relație romantică de succes până la începutul primăverii. Acești nativi își vor întâlni marea iubire într-un loc unde se așteaptă mai puțin, poate la supermarket, poate în metrou. Important este că va fi dragoste la prima vedere.

Săgetător
Farmecul lor incontestabil și personalitatea lor magnetică atrag în mod natural interesul persoanelor de sex opus. Săgetător visa de mult să-și întâlnească sufletul pereche și iată că astrele îi vor îndeplini dorința. Va întâlni pe cineva deosebit într-o călătorie și va simți din primul moment că este vorba despre persoana cu care își va petrece tot restul vieții.

Citește și Numai 3 sunt norocoase! Zodiile pe care le aşteaptă şansa vieții lor în februarie 2024. Trei nativi sunt pe val

Pești
Persoanele născute sub semnul Peștilor au o șansă foarte mare să-și dragostea adevărată în februarie. În perioada aceasta, nativii Pești vor lega o prietenie surprinzătoare, care, în foarte scurt timp se va transforma într-o poveste de dragoste fabuloasă. Se anunță multe călătorii romantice fantastice împreună cu persoana iubită anul acesta, așa că nu trebuie decât să se bucure de ce le rezervă viitorul.