Zodii care renasc din propria cenuşă după o perioadă de coşmar

Aceste ZODII CRESC cel mai mult grație greutăților în această săptămână. Marea lecție a săptămânii este că unele lucruri nu trebuie supraanalizate.

28 sept. 2023, 06:03
Zodii care renasc din propria cenuşă după o perioadă de coşmar

S-ar putea să nu putem eticheta săptămâna aceasta ca fiind dură pentru unele zodii, deoarece orice experimentăm ne va ajuta fie să creștem, fie să ne învețe ceva atât de valoros încât vom fi fericiți că am trecut prin orice ar fi. Avem multe de făcut săptămâna aceasta și de multe ori, când tranzitele sunt „aranjate” în acest fel, vedem totul în culori vii.

Trei zodii merg cu fluxul și se agita în perioada următoare. Avem și o Lună Plină în Berbec care lucrează cu noi, așa că acesta este un avertisment pentru aceste trei semne zodiacale să nu ia prea multe lucruri in serios. Totul se rezolvă de la sine, iar universul ne spune că indiferent de ce se întâmplă, se va rezolva de la sine în această săptămână.

1. Berbec
Săptămâna aceasta te are atât de activ încât s-ar putea să nu consideri greu ceea ce faci pur și simplu pentru că vei fi atât de preocupat în acest timp încât s-ar putea să nu poți cântări acțiunile tale ca bune sau rele. Ești pur și simplu „în mișcare” și de neoprit în timp ce merge cu tine. În această săptămâna, vei constata că, în ciuda numeroaselor tranzite, poti ocoli ceea ce este promis a fi dificil. Asta nu înseamnă că lucrurile nu vor fi dificile. Ai un anumit tip de optimism și ai prefera să vezi paharul pe jumătate plin decât pe jumătate gol.

Zodiac chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile: Cei răbdători îşi vor primi recompensa!
În această săptămână, „treci peste” ceva ce trebuia depășit și, deși asta s-ar putea să îți fi scos la iveală câteva amintiri proaste, nu este nimic cu care nu te-ai obișnuit deja. Săptămâna aceasta are câteva momente dure „în oglindă” pentru tine, dar te poți ridica peste orice.

2. Rac
Ceea ce face o întorsătură greșită pentru tine, dragă Rac, este comunicarea. Totul părea bine până când ai spus ceva ce vei ajunge să regreti. Mai rău, nu știi de ce ar trebui să regreti că te-ai exprimat, mai ales unei persoane dragi. Vei descoperi că toate lucrurile se rezolvă de la sine până la sfârșitul săptămânii, dar că a ajunge la subiect va fi obositor.

Citește și: Zodiile din horoscop care se pricopsesc cu o căruță de bani în 2024. Anul viitor le aduce nativilor belșug din plin

Marea lecție a săptămânii este că unele lucruri nu trebuie supraanalizate și vei învăța asta pentru că vei vedea că rezultatul este bun. Dacă ai putea sări doar la rezultat, nu ar trebui să trăiești prin animozitatea care apare în timpul conversației cu partenerul tău romantic. Amândoi știți că o veți rezolva, așa că de ce să petreceți atât de mult timp certându-vă? Este ciudat pentru că știți că vă iubiți și vă respectați, dar continuați să luptați.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.