Zodii care varsă lacrimi amare de Crăciun şi de Revelion – Au cele mai urâte Sărbători din viaţa lor

Nu toată lumea are acest noroc de sărbători şi unele persoane sunt mai ghinioniste. Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile care vor avea sărbători grele în acest an. Pentru aceste semne zodiacale, sfârşitul lunii decembrie va fi o perioadă a revelaţiilor şi îşi dor da seama de ce nu li s-au îndeplinit anumite dorinţe în anul 2017. Iată care sunt acestea:

RomaniaTV.net
24 dec. 2017, 10:15
Zodii care varsă lacrimi amare de Crăciun şi de Revelion – Au cele mai urâte Sărbători din viaţa lor

RAC

Nu se anunţă prea multe surprize în zilele 24, 25 şi 26 şi aceşti nativi se vor bucura de clipe magice alături de cei dragi, însă din 27 decembrie până la sfârşitul anului vor apărea tot felul de regrete în inima racilor. Se vor gândi la prietenii pe care i-au pierdut în acest an, la cei adevăraţi şi la cei falşi.

Multe persoane din viaţa lor îşi vor arăta adevărata faţă şi deşi vor fi trişti şi dezamăgiţi, îşi vor da seama că este mai bine aşa pentru că nu au nevoie de astfel de persoane în viaţa lor, ci pe persoane pe care se pot baza.

Pe plan sentimental, racii vor simţi sentimente pe care nu le-au mai simţit de mult timp, sentimente de iubire şi pasiune. Vor descoperi în luna decembrie ceva ce le place să facă şi vor avea relaţii noi.

La locul de muncă vor avea loc o mulţime de schimbări şi revizuiri. Trebuie să fie mult mai atenţi şi să aibă răbdare pentru că tind să fie uşor impulsivi. Chiar dacă este multă agitaţie în această perioadă, această lună este importantă pentru ei.

La capitolul sănătate, aceşti nativi ar trebui să aibă mai multă grijă. Trebuie să se gândească mai mult la ei pentru că riscă să aibă probleme grave dacă nu se odihnesc.

PEŞTI:

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal vor avea un Crăciun spectaculos, însă nu va fi la fel şi perioada de după. Peştii vor fi nevoiţi să-şi dozeze atent energia şi ar trebui să le ofere celor din jur mai multă atenţie pentru că tind să neglijeze acest aspect.

Poate fi din cauza oboselii acumulate şi este cel mai probabil ca peştii să nu facă asta voluntar, însă cei din jurul lor vor fi afectaţi. Astfel, ar trebui să încerce să nu-i rănească pe cei de lângă ei.

Acești nativi sunt preocupați de viitor și vor să învețe cât mai multe lucruri noi. Li se vor deschide niște uși și vor fi extrem de determinați să se dezvolte pe plan profesional.

Astfel, vor avea loc schimbări în carieră, însă a trebui să fie atenți la deciziile pe care le vor lua pentru că există posibilitatea să piardă mulți bani.

SĂGETĂTOR: 

Sărbătorile de iarnă vor veni cu o serie de avertismente pentru nativii născuți sub acest semn zodiacal și ar trebuie să fie foarte atenți la ce vorbesc și mai ales cu cine vor vorbi.

Este posibil ca mulți prieteni să părăsească acești nativi atunci când le va fi cel mai greu, mai ales din cauza vehemenței cu care tratează lucrurile. Dacă vor continua cu această atitudine, săgetătorii riscă să-și strice Crăciunul.

Pe plan sentimental, săgetătorii vor face aceleași greșeli. Tind să-și trateze partenerul de viață cu indiferență și nu vor accepta că au greșit. Acest lucru poate face ca relația lor să se destrame.