Zodii care varsă lacrimi amare de Sărbători. Au zile de coşmar!

Se spune că de sărbători toată lumea este mai bună și mai fericită pentru că se petrec clipe alături de cei dragi. Toată lumea iubește această perioadă a anului și fiecare așteaptă cu nerăbdare să despacheteze cadourile.

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 14:28
Zodii care varsă lacrimi amare de Sărbători. Au zile de coşmar!

RAC:

Nu se anunță prea multe surprize în zilele 24, 25 și 26 și acești nativi se vor bucura de clipe magice alături de cei dragi, însă din 27 decembrie până la sfârșitul anului vor apărea tot felul de regrete în inima racilor. Se vor gândi la prietenii pe care i-au pierdut în acest an, la cei adevărați și la cei falși.

Multe persoane din viața lor își vor arăta adevărata față și deși vor fi triști și dezamăgiți, își vor da seama că este mai bine așa pentru că nu au nevoie de astfel de persoane în viața lor, ci pe persoane pe care se pot baza.

Pe plan sentimental, racii vor simți sentimente pe care nu le-au mai simțit de mult timp, sentimente de iubire și pasiune. Vor descoperi în luna decembrie ceva ce le place să facă și vor avea relații noi.

La locul de muncă vor avea loc o mulțime de schimbări și revizuiri. Trebuie să fie mult mai atenți și să aibă răbdare pentru că tind să fie ușor impulsivi. Chiar dacă este multă agitație în această perioadă, această lună este importantă pentru ei.

La capitolul sănătate, acești nativi ar trebui să aibă mai multă grijă. Trebuie să se gândească mai mult la ei pentru că riscă să aibă probleme grave dacă nu se odihnesc.

PEȘTI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea un Crăciun spectaculos, însă nu va fi la fel și perioada de după. Peștii vor fi nevoiți să-și dozeze atent energia și ar trebui să le ofere celor din jur mai multă atenție pentru că tind să neglijeze acest aspect.

Poate fi din cauza oboselii acumulate și este cel mai probabil ca peștii să nu facă asta voluntar, însă cei din jurul lor vor fi afectați. Astfel, ar trebui să încerce să nu-i rănească pe cei de lângă ei.

Acești nativi sunt preocupați de viitor și vor să învețe cât mai multe lucruri noi. Li se vor deschide niște uși și vor fi extrem de determinați să se dezvolte pe plan profesional.

Astfel, vor avea loc schimbări în carieră, însă a trebui să fie atenți la deciziile pe care le vor lua pentru că există posibilitatea să piardă mulți bani.

SĂGETĂTOR:

Sărbătorile de iarnă vor veni cu o serie de avertismente pentru nativii născuți sub acest semn zodiacal și ar trebuie să fie foarte atenți la ce vorbesc și mai ales cu cine vor vorbi.

Este posibil ca mulți prieteni să părăsească acești nativi atunci când le va fi cel mai greu, mai ales din cauza vehemenței cu care tratează lucrurile. Dacă vor continua cu această atitudine, săgetătorii riscă să-și strice Crăciunul.

Pe plan sentimental, săgetătorii vor face aceleași greșeli. Tind să-și trateze partenerul de viață cu indiferență și nu vor accepta că au greșit. Acest lucru poate face ca relația lor să se destrame.