Zodii care vor varsă lacrimi amare de sărbători! Le aşteaptă câteva zile de coşmar

Trei nativi din zodiac vor avea parte de sarbatori pline de lacrimi din varii motive. Acestia vor face tot posibilul sa evite festinul de pe 24 decembrie. Ultima luna din an este una a revelatiilor, au sansa sa realizeze de ce nu li s-au indeplinit anumite dorinte in 2017.

20 dec. 2017, 12:27
Zodii care vor varsă lacrimi amare de sărbători! Le aşteaptă câteva zile de coşmar

RAC

In zilele de 24, 25 si 26 decembrie nu se anunta foarte multe surprize. Vei sta alaturi de cei dragi, insa din 27 decembrie pana la finalul anunului apar tot felul de regrete. Iti vei face ordine in viata, vei tria prietenii adevarati de cei falsi.

Chiar daca multora le vei descoperi adevarata fata, pana la finele anului esti bucuros ca ai aflat pe cine te poti baza.

PESTI

Craciunul va fi unul spectaculos, inas dupa data de 26 lucrurile se schimba. Oboseala isi spune cuvantul iar nativii din Pesti nu reusesc sa-si dozeze energia in mod corect.

Se gandesc intens la o reconfigurare pe sectorul carierei. Trebuie sa aiba grija insa la deciziile riscante in materie de bani.

SAGETATOR

Sarbatorile de iarna vin cu un averisment pentru Sagetatori. Va trebui sa ai grija cu cine vorbesti si mai ales ce vorbesti. Exista persoane care te vor parasi din cauza vehementei cu care tratezi lucrurile.

Incearca sa nu regrezi lucrurile personale in preajma zilei de 25 decembrie, deprarece risti sa-ti strici singur Craciunul.