Zodii cu cea mai bună karma. Află dacă te numeri printre ele

În astrologia orientală, karma reprezintă toată faptele, acțiunile și deciziile pe care le-am luat în viețile anterioare și care ne modelează destinul în prezent. Unele zodii beneficiază de o karma bună, altele se confruntă cu decizii greșite și acțiuni pripite din trecut. Află care sunt zodiile cu cea mai bună karma și dacă faci parte din ele.

10 aug. 2017, 13:38
Zodii cu cea mai bună karma. Află dacă te numeri printre ele

Racul, printre zodiile cu cea mai bună karma

Se spune despre nativii Raci că, în viața actuală, karma le oferă liniștea căminului și o familie împlinită. Acest lucru vine ca o recompensă pentru faptele lor bune din alte vieți când au ajutat mulți oameni și au ocrotit familia în care se născuseră, făcând sacrificii foarte mari.

Fecioara, o karma a bunăstării

Nativii Fecioară reușesc încă din primii ani de muncă să își construiască o carieră solidă și să beneficieze de un anumit confort. De ajutor este karma lor cea bună care îi răsplătește pentru munca grea pe care au dus-o în alte vieți.

Vărsătorul, karma curajului

Nativii Vărsători sunt curajoși și sunt capabili să sacrifice multe pentru a se înălța în viață și pentru a obține satisfacții mari dincolo de bani și confort. Karma curajului arată că, în alte vieți, au fost nevoiți să lupte pentru orice clipă de liniște și de fericire, iar acum știu să prețuiască sufletul mai presus decât bunurile materiale.

Citeşte mai multe pe libertateapentrufemei.ro