Zodii cu puteri paranormale. Cine sunt nativii care au darul de a-ţi citi gândurile şi de a afla ce ascunzi

La prima vedere, câteva semne zodiacale par să aibă adevărate puteri paranormale. În realitate, în cele mai multe cazuri, este vorba despre faptul că aceşti nativi nu fac altceva decât să-şi asculte intuiţia, acea intuiţie pe care toţi o avem, dar puţini şi-o urmează.
Alina Costache
05 oct. 2022, 19:43
Zodii cu puteri paranormale. Cine sunt nativii care au darul de a-ţi citi gândurile şi de a afla ce ascunzi

Dar, într-adevăr, există şi zodii care au „darul” de a prevedea anumite evenimente atunci când acestea se întâmplă. Printre acestea se-numără Peştii, Racul, Balanţa, Scorpionul, Gemenii.

Zodii cu puteri paranormale. Pești

Majoritatea Peștilor nu-şi dau seama ce abilităţi remarcabile posedă. Aceşti nativi se bazează mult pe intuiția lor pentru a lua decizii. Spre exemplu, ei pot termina propozițiile altora, chiar și atunci când nu există o legătură puternică între ei şi ceilalţi, și simt întotdeauna când se va întâmpla ceva bun sau rău.

Peştii sunt plini de compasiune, ceea ce este o calitate extraordinară pentru cineva care poate anticipa întâmplările neplăcute din viaţa unui apropiat. Sunt de un real ajutor pentru cei din jur, pe care-i fac să se simtă înţeleşi şi le oferă atât un umăr pe care să plângă, cât şi un sfat bun.

Citeste si Cele mai norocoase zile din octombrie 2022 pentru zodii. Verifică ziua ta!

Zodii cu puteri paranormale. Rac

Abilitățile paranormale ale Racului se prezintă sub formă de emoții. Pot simți durerea sau supărarea unei persoane, chiar şi atunci când această persoană încearcă să-şi ascundă adevăratele trăiri. Când urmează să se întâmple ceva rău cu el sau cu un apropiat, Racul simte acest lucru mai cu seamă la nivelul intestinelor.

Racii au multă empatie şi sunt foarte sensibili la vibrațiile cosmice. Ei îi pot ajuta pe cei din jur să facă faţă emoţiilor puternice.

Zodii cu puteri paranormale. Balanţa

Balanța nu crede în paranormal şi, în general, în nimic din ceea ce nu poate fi explicat. Aceşti nativi trăiesc adesea experienţe de deja vu, au amintiri din vieți trecute şi premoniții. Nu recunosc, însă, că au astfel de abilităţi, ci preferă să creadă că doar norocul i-a făcut să ghicească sau să prevadă un anumit lucru.

Din păcate, Balanța este prea leneșă pentru a-și perfecţiona abilitățile psihice, în care, după cum am spus, nu cred deloc.

Zodii cu puteri paranormale. Scorpion

Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionii sunt cei mai abili în a citi gândurile oamenilor. Ştiu să-ţi spună nu doar ce gândeşti, dar şi ce ascunzi. Este ironic pentru că ei înșiși tind să fie foarte secreti și misterioși.

Urăsc mincinoșii și de aceea sunt întotdeauna capabili să adulmece adevărul. Informațiile pe care le adună pe această cale, le folosesc uneori pentru a-i manipula și controla pe ceilalți. În general, nu au încredere în alți oameni pentru că și-au văzut partea întunecată, care poate fi la fel de deranjantă ca și a lor.

Citeste si Horoscop special. Lapte şi miere pentru patru zodii până în noiembrie

Zodii cu puteri paranormale. Gemeni

Gemenii au abilitatea de a comunica cu spiritele. Aceşti nativi pot primi mesaje din alte sfere. Ei sunt deja celebri pentru intuiția lor puternică. Pe Gemeni este greu să-i păcăleşti. Adesea, ei îți pot citi gândurile aruncându-ți doar o singură privire.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!