Cele mai norocoase zile din octombrie 2022 pentru zodii. Verifică ziua ta!

Vine, așadar, momentul planurilor amanuntite de viitor, caci, rand pe rand, vor iesi din retrograd si altele. Vorbim despre Pluto si Saturn.

05 oct. 2022, 12:28
Cele mai norocoase zile din octombrie 2022 pentru zodii. Verifică ziua ta!

Octombrie 2022 abia a început, dar ne promite o mulțime de lucruri frumoase. Încă de la începutul său, octombrie ne surprinde cu energia lui Mercur ieșit din retrograd.

Iata care sunt cele mai norocoase zile din octombrie 2022 pentru zodii

BERBEC – 24 octombrie
Nodul Nord din Taur activează simțul banilor și al finanțelor în timp ce se aliniază cu Chiron în Berbec. Aceasta este pentru tine o oportunitate de a reflecta și de a vindeca modul în care propriile convingeri personale despre abundența financiară au creat de fapt realitatea pe care o trăiești. De asemenea, ar trebui să ajute la rezolvarea problemelor financiare vechi și să vă ofere spațiu pentru un nou început.

Horoscop octombrie 2022: cele 4 zodii norocoase, se umplu de bani până la finalul lunii
TAUR – 8 octombrie
Pluto este stăpânul lumii de dincolo și, pe măsură ce intră în direct în Capricorn, zona din viața ta care guvernează norocul, ți se va prezenta adevărul despre cât de mult ai sabotat sau ai ajutat la propria avansare. Norocul va reveni, la fel și sentimentul că universul este de partea ta. Trebuie doar să vă asigurați că profitați de oportunitățile care vă apar.

GEMENI – 5 octombrie
Vesta este asteroidul care îți guvernează propria lumină interioară, deoarece intră în direct în Vărsător și îți stimulează încă o dată capacitatea de a ști ce decizie va duce la abundență și care nu. Este posibil să faci unele reajustări, dar acest lucru te va ajuta să recunoști că ceea ce te atrage este și ceea ce te ajută să creezi acel sentiment de noroc pe care îl cauți.

Zile norocoase octombrie 2022 RAC – 23 octombrie
Juno, asteroidul care guvernează contractele, intră în direct în Pești la sfârșitul lunii. După o perioadă lungă de retrograde, acesta este momentul în care ar trebui să te simți încrezător în semnarea pe linia punctată. Fie că este vorba despre o ofertă de muncă, o casă nouă sau chiar un acord de divorț, universul te ajută din nou să mergi mai departe în viața ta. Acest lucru va crea mai multe oportunități de călătorie, precum și spațiu pentru a crea viața visurilor tale.

Horoscop rune OCTOMBRIE 2022. Ce transmit pietrele mistice pentru fiecare, zodia care are noroc cu carul

LEU –  9 octombrie
Luna Plină din Berbec luminează cerul în această lună și sectorul vieții tale care guvernează norocul. Norocul este definit de evenimente care aduc rezultate pozitive și tocmai asta a scris luna aceasta peste tot pentru tine. Gândește-te non-conformist în această lună, învață ceva nou, călătorește într-o locație nouă și ține ochii deschiși pentru acele oportunități care îți pot schimba viața.

FECIOARĂ – 10 octombrie
Mercur se mută în Balanță la mijlocul lunii și evidențiază ce și pe cine prețuiești cel mai mult. Acest sentiment al valorii este unul care este puternic asociat cu norocul, deoarece nimic nu este întâmplător. Visează la lucrurile pe care le dorești pentru viitor, acele conexiuni importante care par să aducă magie în viața ta și capacitatea de a-ți planifica abundența și succesul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.