Zodii de femei care ţin bărbaţii sub papuc. Toţi banii casei stau la ele

Sunt foarte hotarate si stiu cum sa ii controleze pe cei din jur. Partenerii lor de viata au multe de indurat, caci nu accepta sa fie dominate. Banii casei stau numai la ele si le dau sotilor cu portia. 

24 oct. 2018, 09:15
Zodii de femei care ţin bărbaţii sub papuc. Toţi banii casei stau la ele

Fecioara

Fecioarele sunt foarte hotarate. Ele stiu sa faca usor banii, dar stiu sa ii si vaneze pe barbatii cu stare buna. Odata ce ii prind in mreje, Fecioarele au un talent aparte de a vrajii barbatii. Le sucesc mintile si ii fac marionetele lor.

Fecioara este si familista, dar nu ii place sa fie dominata. Ea are ultimul cuvant in familie si toti banii trebuie sa treaca mai intai pe la ea. Doar ea stie cum sa ii imparta astfel incat sa ajunga la toata lumea.

Pesti

Desi sunt sensibile si romantice, Pestoiacele nu se lasa dominata intr-o relatie. Ele stiu cum sa seduca barbatii si cum sa ii determine sa faca tot ce vor ele. Pestoaicele sunt femei independente, stiu cum sa faca banii, dar le place sa seduca si barbatii cu bani. In familie, ea va stii totul si va controla totul.

Scorpion

Scorpionii iubesc puterea si banii. Chiar daca pare blanda, femeia Scorpion zgarie rau. Nu se lasa niciodata umilita si nici nu sta la cheremul barbatului. Face intotdeauna doar ce gandeste. Iubeste sa fie libera.