Zodiile care au mare lipici la bani! Atrag bunăstarea fără să facă niciun efort în noiembrie 2019

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV care sunt zodiile carte au mari lipici la bani. În timp ce unele persoane se chinuie ani întregi să strângă bani pentru anumite cumpărături, în cazul altor persoane lucrurile sunt mult mai facile, iar acești nativi reușesc să scoată bani și din piatra seacă.

01 nov. 2019, 10:17
Zodiile care au mare lipici la bani! Atrag bunăstarea fără să facă niciun efort în noiembrie 2019

Taur. Chiar dacă nu este cunoscut pentru norocul chior atunci când vine vorba de bani, Taurul nu prea are motive să se plângă din cauza finanţelor. Pentru că iubeşte confortul, acest nativ va munci din greu la începutul vieţii, pentru ca mai apoi să stea liniştit şi să culeagă roadele muncii sale. Pe lângă bani, Taurul va câştiga şi respectul celor din jur, care-l vor aprecia pentru stilul de viaţă cumpătat.

Gemeni. Ambiţioşi de fel, aceşti nativi nu se bucură şi de o personalitate care să-i facă chibzuiţi atunci când vine vorba de bani. Norocul lor este că vor câştiga mult în viaţă, inclusiv bani, astfel că vor avea suficiente resurse pentru a trăi aşa cum vor. Carisma lor îi va ajuta să nu moară niciodată de foame, mereu ivindu-se ocazii de a face rost de bani.

Horoscop Mariana Cojocaru 3 – 9 noiembrie 2019. Mercur retrograd aduce necazuri pentru majoritatea zodiile. Lacrimi şi bani pierduţi

Scorpion. Acest nativ are un noroc la bani „forţat”. Spunem asta pentru că Scorpionul ar fi cel mai ghinionist dacă nu ar ţine cont de o serie de elemente ajutătoare. Poartă mereu la el o iconiţă cu chipul sfântului al cărui nume îl poartă, încheie afaceri doar în zilele lui norocoase şi poartă la el pietrele zodiei. Cu atâtea talismane, acest nativ se simte atât de norocos încât provoacă bunăstarea să-i calce pragul.

Leu. Frumos şi mândru, Leul va iubi întotdeauna luxul şi vor face din asta o pasiunea, care se poate transforma ulterior în afacere. Tocmai din acest motiv, nativul zodiei Leu se poate îmbogăţi peste noapte, fiind unul dintre norocoşii zodiacului. Cu toate acestea, nu prea vor strânge bani pentru zile negre, căci preferă să arunce cu ei pe măsură ce aceştia le intră în conturi.

Fecioară. Norocoşii zodiacului sunt cu siguranţă nativii născuţi sub acest semn. Fecioarele sunt înzestrate cu acele calităţi de milionar, printre care tenacitate, perseverenţă şi dorinţa de a obţine rezultate excelente. Fecioara reuşeşte să facă o avere din simplul fapt că nu se gândeşte la bani, ci la dorinţa de a face totul perfect. Nici nu este de mirare că cele mai prospere afaceri au fost clădite de Fecioare.