Zodiile care au noroc tot anul. Cine sunt nativii care dau lovitura la bani, în luna mai

Zodiile care au noroc tot anul. Jupiter se va afla în Taur din 16 mai 2023 până în 25 mai 2024 și, odată cu el, vine și norocul pentru anumite zodii: expansiune și abundență. Acest semn de pământ este cunoscut pentru legătura sa cu banii și confortul, precum și pentru nevoia de răsfăț.

02 mai 2023, 19:40
Zodiile care au noroc tot anul. Cine sunt nativii care dau lovitura la bani, în luna mai
Zodiile care au noroc tot anul

Zodiile care au noroc tot anul. Susan Miller, fondatoarea Astrology Zone, a ținut o prezentare interactivă la Liberate Yourself din Sherman Oaks, California, pe 23 aprilie, și a vorbit despre ce ne așteaptă din punct de vedere astrologic pentru restul anului 2023 și începutul anului 2024.

Jupiter în Taur va ajuta aprovizionarea cu alimente, pentru că gândiți-vă la asta: Taurul care îl ajută pe fermier să semene semințele, boul – el este într-adevăr legat de imobiliare și de pământ”, a spus Miller.

Citeşte şi: Horoscop karmic. Zodiile de pământ sunt doborâte de karma negativă a celor din jur

Zodiile care au noroc tot anul

Peștii vor apăsa toate butoanele potrivite

Peștii sunt ultimul semn zodiacal, dar primul nostru semn în acest clasament, deoarece, potrivit lui Susan Miller, acest pește extrovertit va păstra fluxul de abundență pe care l-a început înainte ca Jupiter să intre în Taur. Un lucru pe care acest semn de apă îl are în plus este Saturn în semnul său chiar acum, care durează până în 2025. Recompensele vor veni în calea acestui semn, dar și întârzierile și limitările ar putea fi la fel.

Despre Pești, Susan Miller le-a spus participanților: „Când am avut ceea ce aveți și voi, Saturn chiar deasupra capului meu, am început Astrology Zone. Și toată lumea a spus: ‘Oh, ei bine, nu vei rezista’. … Nu, ceea ce începi cu Saturn, poți să păstrezi. … Saturn te învață cum să te descurci.”

Asta înseamnă că toate acele succese pe care le-ai experimentat vor rămâne cu tine. Miller sugerează să te uiți la lucrurile care te fac să scrii și să vorbești pentru a obține mai multă abundență.

„Ai putea începe un podcast; ai putea scrie o carte; ai putea scrie un scenariu”, a explicat Miller.

Anul banilor și al abundenței pentru Taur

Desigur, Taurul ar fi aproape de capul listei, deoarece acest semn își petrece timpul cu planeta creșterii pentru anul viitor. Taurul iubitor de bani este mai mult decât fericit să absoarbă toată abundența care îi vine în cale.

În timp ce noi am plasat Peștii înaintea acestui semn pentru că se pare că nu poate face nimic greșit în acest moment, Susan Miller a spus: „Taurul va avea coroana – eu îl numesc anul de smarald. Ai parte doar de opt dintre acestea într-o viață, dacă trăiești până la vârsta de 96 de ani. Așa că gândește-te: „Țin în mână opt smaralde frumos tăiate”. Trebuie doar să ai grijă sporită de fiecare dintre ele pe măsură ce sosesc. Există o limită a domniei regelui sau reginei care deține această coroană, a subliniat ea.

Leul își îngrașă contul bancar

Leul exemplifică puterea și creativitatea, iar când vine vorba de Jupiter în Taur, se pare că ceva mare se apropie. Personalitatea îndrăzneață a acestui semn îl va face să iasă în evidență în această perioadă, potrivit lui Susan Miller. De fapt, acest semn va „face titluri de primă pagină”. Fiind o vedetă înnăscută, a subliniat Miller, „aveți cinci planete în casa onorurilor, a premiilor, a realizărilor, a faimei”.

Fecioara ar trebui să călătorească 

Fecioarei îi place să muncească din greu, așa că, atunci când este timpul, vrea să se joace din greu, de asemenea. Acum este momentul să își ia acea vacanță ostentativă la care doar a visat vreodată, potrivit lui Susan Miller. Ea a subliniat că Jupiter se află în casa locurilor străine pentru acest semn, spunând: „Aș vrea să faci o călătorie în străinătate, bine?„. Ți-ai petrecut ultimul an muncind pe brânci și, probabil, scoțând mai mulți bani decât ai avut vreodată. Fiind sensibil, probabil că ai pus deoparte o bună parte din acești bani.

Vezi continuarea pe spectacola.ro.