Zodiile care fac sex de la prima întâlnire

A face sex la prima întâlnire poate fi ceva controversat pentru unii, deoarece multă lume consideră că nu poți face sex cu o persoană pe care abia ce ai cunoscut-o. Cu toate acestea, există multe persoane care se ”riscă” și se dăruiesc în totalitate unui partener recent cunoscut, chiar de la prima întâlnire.

09 mart. 2015, 12:33
Zodiile care fac sex de la prima întâlnire

LOCUL 5: FECIOARĂ

O să îți vină greu să crezi (sau nu) dar Fecioarele, cu tot spiritul lor critic și pretențiile pe care le au într-o relație, are și o viziune pragmatică asupra relațiilor interpersonale, iar atunci când face sex la prima întâlnire se gândește strict la a-și satisface nevoile hormonale.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul zodiilor obsedate de sex. Te numeri printre ele?

LOCUL 4: BALANȚĂ

Balanțele trebuie convinse asiduu pentru a fi ”băgate” în pat. Acestea aleg de multe ori sexul ocazional, cu persoane necunoscute, după care stabilesc împreună ce tip de relație vor avea pe viitor. Balanța așteaptă de la partenerul de aventuri sexuale încredere și respect și… legea tăcerii.

Citeşte şi Horoscop: Ce zile îţi aduc NOROC în luna aprilie în funcţie de zodie

LOCUL 3: RAC

Cu toate că au firi sensibile, Racii nu sunt deloc sensibili când vine vorba de sex. Aceștia sunt predispuși la a-și înșela partenerul de-o viață pentru o persoană pe care o vede pentru prima dată. Racii pot fi buni amanți și tind să dovedească asta încă de la prima întâlnire.

Citeste mai mult in REVISTA TEO.