Zodiile care își arată dragostea prin fapte, nu vorbe. Iată cum își cuceresc partenerii acești nativi

Sunt câțiva nativi din zodiac care preferă să își exprime sentimentele față de parteneri prin fapte, nu prin vorbe.

16 feb. 2023, 21:12
Zodiile care își arată dragostea prin fapte, nu vorbe. Iată cum își cuceresc partenerii acești nativi

Zodiile care își arată dragoste prin fapte, nu vorbe. Cu toții suntem diferiți și alegem să exprimăm ceea ce simțim într-un mod diferit. Unii nativi din zodiac preferă să nu-și strige dragostea în gura mare, să nu se exprime în cuvinte, ci prin fapte. E modul prin care ei reușesc cel mai bine să arate persoanei iubite cât de importantă e pentru ei.

RAC

Sunt printre cei mai sensibili nativi din zodiac și nu se feresc să arate acest lucru. Le place să aibă grijă de ceilalți și într-o relație, vor ca persoana iubită să se simtă protejată și să fie înconjurată de toată dragostea. Însă, pentru că simt emoțiile atât de profund, devin adesea copleșiți. Așa că le poate fi uneori greu să exprime verbal ce se află în inima lor. Mai degrabă, preferă să își lasă emoțiile să curgă. Pun accent pe fapte, așa că poți vedea cum un Rac te îmbrățișează des și te înconjoară cu toată afecțiunea lui. Preferă să te sărute când te aștepți mai puțin și să îți dovedească iubirea prin mici gesturi care te vor încânta. Nu te supăra pe acești nativi, pur și simplu le este greu să spună ce simt!

Citește și Cum ne influențează planetele. TOATE elementele de care trebuie să ținem cont

CAPRICORN

Capricornii aleg de fiecare dată să se exprime prin fapte când sunt într-o relație. Chiar dacă au o inimă mare și țin la tine, nu știe cum să explice asta. Se descurcă bine cu vorbele, dar nu sunt atât de romantice precum ți-ai dori. În schimb, preferă să își arate dragostea prin gesturi clare și practice. Astfel, într-o legătură cu un Capricorn, poți observa că îți face mici favoruri sau că te oferă să te ajute la treburile casnice. Te poate surprinde cu o cină gătită de el sau te poate chema la o cafea în oraș când nici nu te aștepți. Nici măcar nu vei mai simți nevoia să întrebi un Capricorn ce simte, fiindcă vei fi impresionat de gesturile tandre și de dovezile de iubire.

Citește și Zodia care se umple de bani până la finalul lunii! Cum reușesc nativii să își umple conturile