Zodiile care îşi găsesc marea dragoste până la sfârşitul anului 2022. Cine este răsfăţatul zodiacului pe plan sentimental

Sfârşitul de an vine cu veşti excelente pentru nativii din câteva zodii. Contextul astral îi avantajează pe plan sentimental, astfel încât cei singuri din respectivele zodii au şanse să nu petreacă Revelionul la fel de singuri.

30 sept. 2022, 13:27
Zodiile care îşi găsesc marea dragoste până la sfârşitul anului 2022. Cine este răsfăţatul zodiacului pe plan sentimental

Zodii dragoste. Cât despre cei care se află deja într-o relaţie, şi aceştia vor fi martorii unor evenimente noi: fie relaţia lor va trece la un alt nivel, fie se va îmbunătăţi semnificativ.

Zodiile care îşi găsesc marea dragoste până la sfârşitul anului 2022

TAUR

Astrologii au veşti bune pentru  nativii din această zodie. Sunt șanse mari ca în viața lor să apară o persoană cu care să fie pe aceeași lungime de undă. Iar de aici până la a intra într-o relaţie de lungă durată nu mai este decât un pas. Aceşti nativi vor înflori cu adevărat, iar ceilalți vor fi uimiți de transformarea lor.

RAC

Pe sfârşit de an, simțiți mai mult ca oricând dorința de a pleca într-o vacanţă cu partenerul de viață. Aceasta vă va aduce multă relaxare și momente fericite şi va consolida relaţia voastră. Nativii singuri nu trebuie să înceteze să creadă în iubire, căci ea aşteaptă după colţ.

Citeste si Horoscop dragoste octombrie 2022. Planeta iubirii se mută în intensul Scorpion. Pe cine săgetează Cupidon

FECIOARĂ

Sfârşitul de an vine cu un adevărat carusel de emoții pentru aceşti nativi. Li se recomandă să socializeze mai mult și să încerce să iasă din zona de confort. Este singura modalitate prin care vor putea cunoaşte oameni noi. Există o șansă majoră să întâlnească pe cineva special dacă îndrăznesc să facă această schimbare.

BALANŢĂ

Urmează cea mai bună perioadă din an pentru aceşti nativi în sectorul sentimental. O persoană de sex opus cu care au multe în comun se va apropia mult de ei. Apar, astfel, premisele unei relaţii de lungă durată.

VĂRSĂTOR

O persoană pe care o cunoaşteţi de mult timp reuşeşte să le intre la inimă acestor nativi. Lucrurile între ei vor evolua frumosşi neaşteptat până la sfârşitul anului. Pentru o bună evoluţie a acestei relaţii, este important ca aceşti nativi să aibă încredere în această persoană şi să nu o asalteze cu tot felul de suspiciuni nefondate.

Citeste si Evenimente astrologice OCTOMBRIE 2022. Sezonul retrogradelor, la final! Încep eclipsele!