Zodiile care îşi SCHIMBĂ VIAŢA la 180 de grade în 2015!

Anul acesta se anunță schimbări mari din punct de vedere astrologic, dar numai trei dintre semnele zodiacale vor putea spune că viața lor va lua o turnură neașteptată. Zodiile care își schimbă viața la 180 de grade în 2015 sunt Balanța, Racul și Capricornul. Vezi în ce măsură se vor transforma destinele!

31 ian. 2015, 14:13
Zodiile care îşi SCHIMBĂ VIAŢA la 180 de grade în 2015!

CAPRICORN – ÎNTOARCERE LA STAREA SPIRITUALĂ ORIGINALĂ

Dacă stăm să ne uităm fugitiv, anul 2015 ar părea unul mai degrabă liniștit pentru Capricorni, însă este doar o primă impresie. Oricum, Capricornul a avut mult de furcă în ultima vreme cu tot felul de probleme de rezolvat, iar o perioadă de repaus este numai binevenită. Anul 2015 aduce un mic zbucium sufletesc (o despărțire dureroasă) în vară, însă per total va fi un an așa cum își doresc Capricornii: plin de liniște și pace. De fapt, anul 2015 va fi revenirea Capricornului la starea sa spirituală originală.

RAC – RĂSARE SOARELE PE STRADA TA
Pentru zodia Rac, anul 2015 este unul cu schimbări uriașe. O relație nouă, o carieră nouă și chiar un nou cămin. Toate acestea vin după ce Racul a fost nevoit să facă multe compromisuri și să suporte multă suferință și umilințe chiar din partea celor apropiați. Racul a hotărât să își trăiască viața așa cum își dorește, având în față un destin de aur, cel puțin în 2015. Va fi anul în care nativul în Rac se va redescoperi așa cum era în adolescență sau în copilărie și va lupta să își păstreze visele și aspirațiile pe mai departe.

CITESTE MAI MULT PE REVISTA TEO