Zodiile cu noroc la bani. Luna august, plină de suişuri şi coborâşuri

Conjunctura astrală favorizează câteva zodii pe plan financiar. Află care sunt acestea şi dacă te afli şi tu printre ele.

05 aug. 2017, 14:44
Zodiile cu noroc la bani. Luna august, plină de suişuri şi coborâşuri

In timp ce unii nativi se relaxeaza deja in vacante, altii inca isi mai strang bani sau nu sunt multumiti pe deplin de cat au castigat pana acum. Cu Uranus si Mercur retrograde, luna august este plina de suisuri si coborasuri pe plan financiar.

Berbec

Ai plecat în vacanță cu prietenii și ai de gând să cheltuiești tot ce ai strâns în ultimele luni de muncă. Nu spune nimeni că nu e bine să te distrezi, însă ar trebui să ții cont și de cheltuielile neprevăzute la întoarcerea acasă.

Taur

Încă nu îți stă gândul la vacanță, ci la cum să câștigi mai mulți bani. Abia prin toamnă e posibil să te relaxezi într-o destinație îndepărtată, însă asta depinde și de ceea ce își dorește partenerul tău. Până atunci, te vei axa pe profesie și vei munci din greu să culegi roadele.

Gemeni

Te plângi că nu îți mai ajung banii sau că i-ai pierdut pe toți. Fie i-ai investit într-o afacere care nu a mers sau i-ai pierdut la jocurile de noroc, cert este că lipsa lor te afectează și pe celelalte planuri. Te poți certa cu partenerul sau cu familia iar toată vacanța pare a fi compromisă.

Rac

Nu ai foarte mulți bani, dar nici nu te plângi de lipsa lor. Tu ești genul de persoană care se descurcă, indiferent de situație iar pentru tine, aspectul financiar nu a fost niciodată important. La jumătatea lui august e posibil să primești un cadou substantial, însă doar dacă persoana respectivă va considera că îl meriți.

Leu

Tragi de ultimul leu să îți ajungă căci luna august vine cu cheltuieli importante pentru tine. Nu tu excursii, nu tu vacanță, ci pur și simplu bani care se duc pe obligații și angajamente din trecut. Oricum ar fi, nu trebuie să îți pară rău, căci va veni vremea în care eforturile tale vor fi apreciate.

Citeşte continuarea pe clickpentrufemei.ro.