Zodiile de Pamant din horoscop. Tot ce trebuie sa stii despre ele

Aceste semne se pot bucura de lux, dar sunt, de asemenea, atenti la planificare, economisire si buget. Ei se gandesc cu atentie la termenul lung si care va fi rentabilitatea investitiei.

24 iun. 2022, 09:26
Zodiile de Pamant din horoscop. Tot ce trebuie sa stii despre ele

In astrologie, cele 12 semne zodiacale sunt impartite in patru elemente: apa, pamant, foc si aer. Zodiile de pamant includ Taur, Fecioara si Capricorn, si aici, aprofundam in ce inseamna energia pamantului, plus cum sa gasesti echilibrul daca esti tu insuti un semn de pamant – sau daca ai mult „pamant” in harta natala.

Ce inseamna sa fii un semn de pamant
Poate fi util sa te gandesti la elementele zodiacale la propriu. Acolo unde focul este intens si fierbinte de exemplu, pamantul tinde sa fie foarte consolidat, solid si structurat. Este un element fizic, tangibil si chiar senzual, preocupat de chestiunile de pe planul pamantesc al existentei.

Pamantul poarta, de asemenea, o energie mai mult yin, impreuna cu apa, in timp ce focul si aerul sunt yang. Acest lucru face ca energia pamantului sa fie mai feminina in natura. Semnele de pamant pot fi vazute la fiind batoase sau incete, dar acest lucru nu este neaparat adevarat, semnele de pamant prefera sa aiba o fundatie solida si sunt grupul de semne cel mai stabil si cel mai cu picioarele pe pamant.

Horoscop vară 2022. TREI ZODII vor avea cea mai fierbinte şi romantică vară!
Datorita inclinatiei lor pentru toate lucrurile senzuale, semnele de pamant sunt, de asemenea, cunoscute ca fani ai lucrurilor materiale dragute. Aceste semne se pot bucura de lux, dar sunt, de asemenea, atenti la planificare, economisire si buget. Ei se gandesc cu atentie la termenul lung si care va fi rentabilitatea investitiei.

Si cand vine vorba de dragoste si relatii, aceste semne sunt iubiti de incredere. Semnele de pamant sunt de obicei compatibile cu alte semne de pamant sau semne de apa, desi este important sa tii cont de intreaga harta natala a cuiva cand vine vorba despre compatibilitate.

Trasaturi semne de pamant:

Cu picioarele pe pamant

  • Senzual
  • Rabdator
  • Structurat
  • Loial
  • Harnic
  • Practic

Cum semnele de pamant isi pot gasi echilibrul:

1. Fa-ti o rutina consistenta.
Semnele de Pamant iubesc rutina si este important pentru ei sa aiba o structura in ziua lor, de la un program de somn constant la un regim de antrenament constant.

Venus in Gemeni 2022. Se schimba definitia relatiilor. Vezi pentru ce zodii!

2. Evita sa te blochezi in obiceiuri proaste.
Semnele de pamant pot avea probleme in a se bloca in tipare si comportamente proaste, mai mult decat alte semne. Este important sa fii atent la propriile puncte slabe si sa faci ajustari dupa cum este necesar. Din cauza naturii in miscare lenta a energiei pamantului, lenea si/sau stagnarea nu sunt neobisnuite printre aceste semne.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.