Zodiile infidele, vor căuta mereu braţele altor bărbaţi

Statisticile legate de inselat au fost date peste cap in ultima perioada. In ultimii 20 de ani, cand femeile au din ce in ce mai multa libertate atat in relatia de cuplu, cat si pe partea financiara, se pare ca infidelitatea a castigat teren.    

23 iul. 2018, 08:16
Zodiile infidele, vor căuta mereu braţele altor bărbaţi

Relatia cu partenerul se poate schimba in fiecare moment. Iubitul ne poate multumi si ne poate demonstra in fiecare clipa iubirea pe care ne-o poarta, dar totul depinde de starea in care ne aflam si modul in care ne dorim sa fim tratate.

In timp ce unele femei reusesc sa fie linistite in bratele persoanei iubite, sunt si femei care sunt predispuse la inselat. Potrivit one.ro, femeile care se afla in zodia varsator vor insela toata viata. Cei din aceasta zodie sunt o fire originila, care nu se supun regulilor vietii obisnuite si isi doresc sa fie mereu altfel.

Independenta este cuvantul care ii caracterizeaza pe cei din zodia varsator, dar se pare ca tot dorinta pentru idependenta o impinge pe femeia varsator in bratele altor barbati. Doamnele si domnisoarele din aceasta zodie nu vor simti niciodata ca isi tradeaza partenerii.

Ele isi doresc sa nu apartina nimanui si prefera sa se bucure de toata libertate in adevaratul sens al cuvantului.