Zodiile la echinocţiul de toamnă. Ceva dulce şi ceva amăruri pentru fiecare

Echinocțiul de toamnă are loc sâmbătă 22 septemebrie. Ziua va fi egală cu noaptea, după care ne vorm îndrepta ctrel luna perioadă în care lumina va fi din ce în ce mai puțină. Oficial începe toamna.

23 sept. 2018, 04:25
Zodiile la echinocţiul de toamnă. Ceva dulce şi ceva amăruri pentru fiecare

Din punct de vedere astrologic este o perioadă de echilibru, de meditație, de cumpătare și de acumulare. Efectele momentului vor fi simțite de fiecare nativ în parte, astfel ca fiecare o să primească ceva dulce și ceva amarui.

Citeşte şi Zodiile care suferă din cauza echinocţiului de toamnă. Vor avea zile de coşmar!

Bebec – În următoarele 3 luni de zile încearcă să aduci mai multă iubire în viața ta, pe cât posibil să treci la un alt nivel din punct de vedere afectiv. Partea financiară va fi și ea bine susținută în această toamnă: dacă ai dat bani cu împrumut, aceștia se vor întoarce la tine înmulțiți.

Taur – Vei avea parte de reușite la locul de muncă, cei care se împotriveau ideilor tale recunosc acum că te-au subestimat. Afirmă-te pe cont propriu cât mai mult, vei prinde mai multă încredere în forțele proprii. Iubirea bate la porțile inimii tale, te simți apreciat și te implici în tot ceea ce înseamnă munca în doi, sunt șanse să mai apară un membru în familie.

Gemeni – Ai parte de proiecte de anvergură din punct de vedere profesional, cel mai frumos este că reușești să-l atragi și pe partener. Munca în echipă este recomandată, te vei simți mult mai productiv, vei realiza cât de mult ai evoluat profesional și spiritual. Banii vor veni din mai multe surse, de aceea încearcă să îți plătești datoriile și să pui și ceva deoparte. Atenție la sănătate!

Rac – Vei simți din plin energia binefăcătoare a meditației, te vei maturiza mai mult. Șansele de a întâlni marea iubire sunt mari, mai ales la locul de muncă sau într-o deplasare pentru locul de muncă. Cei care doresc să schimbe căminul au posibilitatea ca în această toamnă să li se împlinească visul. Sănătatea este afectată doar dacă nu o să-ți asumi responsabilitatea vorbelor. Nu mai sta cu frica în sân, aceste stări de îndoială aduc cu ele probleme grave de sănătate, eliberează-ți sufletul.

Leu – Partea sentimentală va fi cea mai afectată, o să te chinui singur, întrucât îți este greu să renunți la trecut. Tocmai de aceea rugăciunea și meditația vor fi arme bune pentru acest proces de cunoaștere. Banii vor veni, vei fi sprijinit și de rude din punct de vedere al unei investiții.
Sănătatea nu pune probleme.

Fecioară – Toamna pentru tine este un sfătuitor bun, vei simți că toate acum se leagă și o să începi multe activități care îți vor aduce satisfacții profesionale. Banii vor veni în urma unor deplasări. Dacă vei dori să investești într-un bun, chiar este recomandat să o faci. Atenție, să mai lași rezerve și pentru perioada iernii. Sănătatea este încercată, dar nu îți face griji, totul va reveni la normal.

Continuarea pe revistaioana.ro.