Horoscop februarie 2020: Zodiile lovite de ghinion în această lună

Luna februarie nu va fi prea fericită pentru unele zodii. Acestea vor fi lovite de ghinion şi se vor confrunta cu tot felul de situaţii dificile şi epuizante.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 11:47
Horoscop februarie 2020: Zodiile lovite de ghinion în această lună

Astrele spun că aceste momente nu vor dura la nesfârşit, de aceea este bine ca totul să fie luat ca atare, iar răbdarea este cheia pentru orice.  Gemenii se vor confrunta cu situaţii foarte complicate în ceea ce priveşte ratele de la bancă, fiind nevoiţi să îşi găsească un al doilea job pentru a acoperi cheltuielile şi să se mute din apartament într-o garsonieră.

Leii sunt zodiile care se vor trezi singure din luna februarie, fiindcă vor fi părăsite de partenerul de viaţă fără a primi nici o explicaţie din partea acestuia. Vor avea nevoie de recuperare şi de răbdare pentru a putea trece peste acest moment dificil.

Berbecii vor avea parte de ghinion: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii vor fi loviţi de ghinion în luna februarie şi vor trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Din păcate, lucrurile nu vor mai merge la fel de bine la locul de muncă, iar asta o vor simţi pe pielea lor. Nativii din zodia berbec vor observa un comportament ciudat din partea şefului şi din partea colegilor, iar asta le va da mult de gândit.

Vor exista numeroase apeluri telefonice prin care li se va spune că nu trebuie să meargă la muncă, iar acest lucru se va întâmpla din ce în ce mai des. Bineînţeles, vor afla că zilele respective nu vor fi plătite, iar salariul va scădea considerabil. Timp de două săptămâni se va întâmpla acest ciclu continuu, urmând ca o şedinţă să fie anunţată în câteva zile.

Berbecii vor fi principalul subiect de discuţie din cadrul acestei şedinţe şi vor fi cuprinşi de o stare greu de explicat. Astrele spun că este bine ca berbecii să îşi păstreze calmul şi să primească fiecare veste exact aşa cum este spusă. Cu siguranţă nu se va termina totul după o concediere şi cu siguranţă vor apărea multe oportunităţi noi de angajare.

Gemenii vor avea parte de ghinion: 21 mai – 21 iunie

Gemenii vor afla că ratele de la bancă vor creşte din ce în ce mai mult. Din cauza unor procedee interne, banca se vede nevoită să mărească ratele nativilor din zodia gemeni, iar acest lucru îi va afecta foarte mult.

Citeste articolul complet pe Yve.ro